fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

cekrcici - 83167 - 28.02.2013 : Delija Zvornik - best (1)

Zeničani i Visočani na Bioči


U tvom tekstu vezanom za taj napad vjerovatno ima dosta istine, ali da ti odmah kažem da si apsolutno pobrkao lončiće. U potpunosti te shvatam, jer si potvrdio moje pisanje da su u borbama na Visočkom ratištu uglavnom učestvovale jedinice Armija muslimanske BiH iz Zeničke regije koje nisu poznavale teren, dok su se Visočani uglavnom bavili trgovinom, veoma često i sa našom stranom, a svi dobro znamo kako je to išlo.

Borbe o kojima ti pišeš su se vodile na Bioči i Biočkoj kosi, a to nije Komin na kome sam proveo veliki dio rata. O toj borbi koju ti opisuješ znam i ja nešto, ali samo iz priče. Čuo sam da je bilo žestoko.

Opet ponavljam da ja tamo nikada nisam kročio nogom, pa ti ne mogu pomoći. Međutim, što se tiče Komina možeš slobodno pitati šta te interesuje mada na osnovu tvog teksta mogu zaključiti da tamo nisi bio.

Inač, Komin je onaj dio koji je gledajući sa vaše strane bio nasuprot čuvene "Usijele" ako znaš gdje se to nalazi.

Na osnovu tvog teksta sam zaključio da si ti bio u nekoj interventnoj jedinici, pa bi možda i mogao znati o čemu ti govorim jer ste upravo najžešće napade izvodili na podrucju Usijele, a kasnije i Tuka, Komina, Velike šume... pa smo se možda nekada i sukobili, ali sam vrlo sigruan da to nije bilo 16. 06. 1992. godine.

Na jednom vašem forumu sam pročitao tekst jedno Visočanina koji tvrdi da je kroz našu liniju proveo jednu diverzantsku jedinicu iz Zenice i da su ispušili cigaretu na vikendici Stjepana Vukičevića. Međutim, ja sam 99% ubjeđen da on laže, pošto je nije proveo kroz našu liniju jer je linija išla otprilike tuda, a kao drugo koji to diverzanti pale cigarete noću? I na kraju, zašto nisu ništa preduzeli jer se naša komanda i veza nalazila samo pedesetak metara niže a znalo se otprilike da je na taj objekat palo hiljade granata. Moje lično mišljenje je da je taj "lola" doveo svoju švercersku ekipu da odrade neki posao sa našima i da to niste bili vi Zeničani već je htio da se prikaže kao heroj i borac. Naravno, moj pokušaj da objavim svoj odgovor na taj post nije uspio jer to nije dozvoljeno na vašim portalima jer bi se na taj način njihovi tekstovi kompromitovali, za razliku od ovog portala gdje se objavi svačiji tekst bez obzira na stranu sa koje je došao.

Pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|