fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 83136 - 27.02.2013 : Sisa Sarajevo - best (0)

O mom pisanju i još ponešto


Kao prvo, da ti odgovorim što se tiče rata, i koliko ja želim taj rat tebi dao Bog da ga želiš tri puta više od mene koliko ga ja želio.

Zaim je bio uzor od čovjeka i ratnika, i koliko je on nanio zla toliko meni Bog dao zdravlje mojoj djeci. To ti ja tvrdim i kunem se!

Ja sam pokušao ući u strategiju ratovanja, o tome se izučava vijekovima i uvijek će.
Drugo, sami naslov nekog budućeg dijaloga, podiže adrenalin učešća u dijalogu samog foruma. Nešto ne vjerujem da to nije u interesu samog autora stranice.

Što se tiče mene i pronalaska i same isporuke nastradalih u proteklom ratu ti uradi samo trećinu onoga što sam ja do sada.

Svako dobro želim!

Za autora: Siguran sam da bi bio dobar gest i ljudska veličina od vas da pokušate osnovati podnaslov na stranici:

"Podaci o nestanku, pogibiji STRIKTNO boraca, sa svake strane zaraćenih strana"

Podatke upisujete što vi možete naći putem istražnih biroa i samih učesnika u ovom dijalogu. Sam čin je uspješan ukoliko bar jedna porodica nađe svoj mir.

Sisa,

takva stranica već odavno postoji i ona se zove "nestali" a na nju možeš otići ako klikneš ovdje. Na njoj je upisano nekoliko muslimana, a ima i Srba.

Nisam mogao da ne primjetim jednu nelogičnost u jednoj od tvojih rečenica. Ti si za Zaima rekao "koliko je on nanio zla toliko meni Bog dao zdravlje mojoj djeci", što znači da će Bog dati tvojoj djeci dosta zravlja ukoliko je on nanio Srbima dosta zla. Rečenicu nisam htio da ispravljam, da zlo ne udari po tvojoj djeci!
Idi na stranu - |listaj dalje|