fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 83107 - 27.02.2013 : Neba Bak - best (1)

Zaimova pogibija


Sisa,

počeo si da postavljas nebuloze! Tvoj demant ti u vezi moje priče ne vredi. Možeš reći da je Zaim poginuo od gelera ne većeg od zrna kafe i to direktno u srce. Treskavicu ne znam a od vas sam čuo da se taj deo zove Čelina. Nemam pojma od koje je to bilo granata, ali znam da je bila ispaljena iz minobacača. Ni ostala pitanja nemaju smisla, poput onoga koliko je granata bila daleko od tebe, koliko je daleko bio Zaim, koji su još komandanti tu bili...

Ako si ti bio tamo, onda to znaš bolje od mene i od bilo koga drugog. Čelina je u pitanju i ta nekakva lovačka kuca, a ja sam tamo bio sa Interventnim vodom iz Semizovca u pripremi na Rogoju, kao što sam to već ranije opisao i već sam sa Basrom razmatrao detalje Zaimove pogibije.

Kao što rekoh u prethodnim pisanjima, ti si još jedan od onih koje boli njegova pogibija, ali činjenica je a nije poginuo junački nego gledajući karte za stolom i precizirajući detalje neke akcije koja se nikada nije desila. Ja sam lično gledao kroz durbin kada je granata pala u njihovoj blizini, a zatim smo i preko motorole čuli da je poginuo Zajim. Sa mog položaja se ta lovačka kuća videla kao na dlanu.

Što se mene tiče, ja sam od onih koji se drži one narodne "ko voleo rat u kući mu bio" a ti po nekim pitanjima spadaš pomalo u njih. Nema potrebe da se degradiraš kada već tako lepo opisuješ neke događaje za koje si i od nas dobio pohvale.

Meni lično ništa ne znači ta pomenuta situacija, iz rata nemam lepih uspomena, tako da je to bio još jedan dan pun aktivnosti poput osmatranja i gledanja kroz durbin. Očekivali smo napad, ali ste dobili najverovatnije dojavu da su naše snage u velikom broju na pomenutoj lokaciji pa ste nas zaobišli i udarili na Hum.

Ima tu još par tvojih saboraca koji su počeli da odskaču po svom pisanju, i ti si im se pridružio pa nema potrebe da zbog gluposti ispadaš iz koloseka. Stvari oko Zaimove pogibije su potvrdili i direktni učesnici, tvoji saborci iz manevarskog voda.

Treba pisati onako kako je bilo i trudite se da pomognete jedni drugima u nalaženju posmrtnih ostataka poginulih boraca.

Toliko za sada i pozdrav za sve dobronamerne posjetioce ovog foruma.
Idi na stranu - |listaj dalje|