fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 83098 - 26.02.2013 : Foča X - best (1)

Nestali srpski vojnik


Zis,

ušao sam u raspravu sa tobom jer sam mislio da mi možeš pomoći da pronađem ovog vojnika. Međutim, ti ne znaš dovoljno o njemu ali si mi ipak opisao neke događaje onako kako su se i desili.

Ako nešto saznaš napiši mi o tome. Ja ću povremeno čitati možda će neko nešta novo napisati pa da ga ipak pokušamo pronaći. Neko mora da zna gdje je on završio. Dedović o kome sam ti pisao je sigurno vidio živog jednog vojnika vojske Republike Srpske.

I još nešto! U toj akciji na Kobiljači niko od srpskih vojnika nije bio ranjen! Imam utisak da su likvidirani svi koji su predali ili bili ranjeni.

Sjetih se sada Ljeljena 02. 07. 1995. godine. Tada je bilo dosta zarobljenih boraca i svi su razmjenjeni, a mogli su da završe kao Šiš, Mališ i ostali.

Pozdrav svim časnim borcima bilo koje strane i da vas Bog sačuva od strahota koje ste preživjeli. Poseban pozdrav za Zisa!

Zis,

mislim da te je ovaj Fočak htio da malo isprovocira, kako bi te natjerao da mu daš neku informaciju o tom nestalom vojniku. Lično mislim da je pogriješio jer sam ja odmah shvatio da je tvoja stvarna namjera bila da pomogneš.

Mislim da je ovo bilo korektno, jer je priznao svoju krivicu, pa ja lično smatram da je i za vas dvojicu bio Dejton. :-)
Idi na stranu - |listaj dalje|