fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

odgovor - 83093 - 26.02.2013 : Stari Blizo - best (7)

Za Otrova, članak 83001


Nisam mogao a da se ne javim povodom bljuvotina autora članka pod brojem 8301, od 24. februara ove godine.

Od tada, pa evo do danas, očekivao sam da će mu neko odgovoriti jer je zatrovao sve oko sebe, uključujući i svoje sugrađane. Namjerno ne želim da spomenem njegovo ime, jer on to ne zaslužuje, ni kao autor ni kao čovjek.

Pa bezobrazniče jedan, veličina karaktera moderatora ove stranice, jeste upravo toliko velika, kada ti bez trunke razmišljanja i cenzure pustio članak na ovu stranicu.

Stidi se! Stidi se pristojnih ljudi na ovoj stanici, a prije svega se stidi svojih sunarodnika koji su već ranije pisali na ovom sajtu, kao što to već odavno čini Max, a evo u poslednje vrijeme ima ih sve više koji su spremni da pišu realno.
Zar nisu velike riječi "Zis-a" koji kaže:

  • "Ne mogu da opišem pogibiju dotičnog vojnika zbog njegove porodice, koja će to da čita na ovom sajtu!"

    Vogošćanin Pravi i njemu slični, na jednoj strani, kao i Max i njemu slični na drugoj strani, su bili istinski borci za svoj narod. Borili su se jedni protiv drugih, možda čak jedan drugog i gledali preko nišana, a napisali su mnogo toga što bi trebalo da mladima ostane kao pouka da je rat zao brat. Rat je ubio mnoge, ne samo na prvim vatrenim linijama, već i u pozadini. Rat je uništio mnoge, samo nije kriminalce. Sada to vide svi, i na jednoj i na drugoj i na trećoj strani. Vidiš to i ti, ali ti si i dalje željan nečije krvi.

    Koliko si upio mržnje u svoju glavu, dovoljno govori tvoja riječ: "Spremni!".

    Ti si otpad od tih koji su te podojili sa tom riječju. Pogledaj film "Apokalipso" pa ćeš vidjeti gdje su bili ti tvoji, a gdje su bili pretci moderatora, urednika ovod sajta. Grozim te se!

    Stari
  • Idi na stranu - |listaj dalje|