fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 83075 - 26.02.2013 : Terminator Škile Bih - best (1)

Sad imam pravu sliku!


Hvala Sisa,

izgleda da se upravo desilo ovako kao što je administrator objasnio. Ako si imao traku preko glave u ovoj akciji onda znam i ko je pucao na tebe. U svakom slučaju dao si mi pravu sliku događaja tog dana. U pravu si, naše minobacačlije taj dan nisu imale praktično nikakvo dejstvo i nije mi jasno zašto taj dan nije izvršen napad i na njih jer bi tada naša odstupnica sa Lupoča bila nemoguća. Ujedno i hvala i što to nije učinjeno.

Što se tiče našeg ljudstva na Lupoču bilo nas je negdje oko 80, deset manje ili više, ali otprilike to je ta brojka. Za dva dana napada, a to sam već napisao, imali smo tri mrtva. Tu je uključen i ovaj čovjek što je ubijen nožem. On i još jedan čovjek, koji je poginuo od granate, su ostali gore i kasnije su razmjenjeni a jednog mrtvog smo uspjeli izvući. Ne znam za vaše gubitke, negdje sam pročitao da ih niste imali što mi je teško povjerovati.

Ne znam kakvi su bili vaši planovi za dalje napredovanje, ako nešto znaš mogao bi o tome nešto da napišeš, da zaokružimo ovu cjelinu.

Srdačno!
Idi na stranu - |listaj dalje|