fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

odgovor - 83001 - 24.02.2013 : Ali Sadikoivc Hadzici - best (4)

Laži


G. Željko,

Ja lično mislim da si ti jedan veliki lažov, zagovornik falisifikovanja historije, jedan veliki mrzitelj islama i muslimana.

Čovjek koji je ko bajagi korektan i tolerantan, a dopušta da mu stoje na sajtu vulgarni, lažni i uvredljivi tekstovi, nastali u križarskim, genocidnim glavama.

Čovjek koji traži i voli istinu, a sam piše laži i krije jednu veliku želju o stotinama i hiljadama poginulih boraca Armija muslimanske BiH.

Čovjek, koji svojim ekspertizama negira genocid i zločine.

Stručnjak u laži, koji priprema mlade izrastajuće pravoslavne duše, u izvršavanje gore navedenog.

Okorjela genocidna duša, naučena u svome domu, od bradatog pretka, kako se falisifikuje Lim i Drina godine 41. prošlog veka.

Spremni!

RE: Laži

Ali,

meni je baš žao što mi ne vjeruješ, a posebno što si sebe raskrinkao i na ovom portalu objelodanio tvoje pravo JA.

Što se mene tiče, ja sa tobom mogu da diskutujem na svaku temu, od broja poginulih Srba u Jasenovcu pa do broja poginulih vojnika u ratu u Bosni i Hercegovini.

Podatak koji je tebe posebno uzbudio jeste broj poginulih vojnika Armije BiH u prethodnom ratu. Odmah da ti kažem da je ovo zvanični podatak koji je objavljen od strane:

IDC (2007). "Rezultati istraživanja "Ljudski gubici '91-'95"". Sarajevo: Istraživačko Dokumentacioni Centar.

Drugim riječima, mi Srbi sa tim nemamo ništa, to je vaša institucija iz Sarajeva i ona lijepo kaže da je u prošlom ratu poginulo:

 • 31.270 muslimanskih vojnika
 • 5.439 hrvatskih vojnika
 • 20.649 srpskih vojnika

  Ja se sa ovim podatkom ne slažem jer mislim da je srpskih vojnika poginulo bar 2-3 hiljade manje, a pogotovu se ne slažem sa brojem muslimanskih žrtava jer mislim da je broj civilnih žrtava uvećan u odnosu na broj vojnih žrtava, kao i da je nekoliko hiljada Srba ubijenih u Sarajevu od strane Armije BiH prikazano kao muslimanske žrtve što je i najveći apsurd u ovome ratu!

  Ti bi, prije svega, trebao da shvatiš da ste vi u prethodnom ratu ratovali sa pet armija:

 • Srbima iz Republike Srpske
 • Srbima iz Republike Srpske Krajine
 • Hrvatima iz Hrvatske,
 • Hrvatima iz Hercegovine i Centralne Bosne
 • Mislimanima iz Babine Krajine

  U taj broj od 31.270 muslimanskih vojnika su uračunati i Babini muslimani.

  Još jednom mi je žao što mi ne vjeruješ, ali bih ti preporučio da se dobro raspitaš prije nego što napadneš nekoga ko iznosi zvanične podatke "Istračkog dokumentacionog centra" iz Sarajeva, tj. institucije koja radi pod vašim patronatom.

  Vidim da si našao i moje spiskove o Srebrenici. Odmah da ti kažem da sam ja lično našao na desetinu muslimana koji se vode poginulim a ustvari su živi. Kada god u novinama ili na internetu pročitam da je neki musliman iz Srebrenice napravio neki zločin nad nekim Srbinom, ja obavezno pogledam u moju bazu podataka i gotovo uvjek ga nađem. Napominjem da je ovaj portal jedini na internetu koji imam bazu podataka za "nastradale" u Srebrenici, kojoj i ti možeš pristupiti ako klikneš OVDJE. Napominjem i to da se ja ovim poslom bavim već desetak godina i sebe smatram stručnjakom u toj oblasti!

  Ja lično mislim da je Srebrenica jedna velika sramota - i srpska i muslimanska. Srbi jesu pobili jedan izvjestan broj muslimana, ali se ne zna koliko i zašto. Sa druge strane, Alija Izetbegović je zajedno sa Klintonom iscenirao ovaj zločin, a nakon završetka rata vlasti u Sarajevu su naduvali jedan ogroman balon koji će kad-tad pući tako da će ljaga koju su muslimani pokušali da bace na Srbe jednoga dana pasti i po njima!

  Pozdrav,
  Željko Tomić

  P.S. Da bi našao stranicu na Wikipediji otkucaj "Rat u Bosni" i Wikipedia na Google i sve će ti se pokazati. Ja sam već napomenuo da se ja sa tim podacima ne slažem jer tamo piše da je u prethodnom ratu stradalo samo 4.000 srpskih civila, a ja pouzdano znam da ih je samo u Sarajevu i Srebrenici stradalo 8 plus 3 hiljade tj. ukupno jedanaest hiljada.

  Sve ovo pišem istine radi, nisam ovo naučio iz nekih dnevnih novina već sam proveo dosta vremena studirajući ovu materiju!
 • Idi na stranu - |listaj dalje|