fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 82595 - 14.02.2013 : Neba Bak Smederevo - best (1)

Treskavica


Za Barsu: napiši i u kojoj si jedinici bio - da li u manevarskom ili nekom drugom vodu.

Sve je dobrou vašim pričama i iskreno mi je drago kada se tako piše sa vaše strane, ali opet nije sve do kraja dorečeno. Zaobilaze se celokupna zbivanja kao kiša oko Kragujevca. Kada pišete treba da kažete sve do kraja, pa kud puklo da puklo jer istina zaboli samo jednom a laž svaki put.

Nekada ranije se javio jedan vaš koji demantuje moju priču vezanu za Hum i kaže da su Bjelimičani išli po grupama od tri i pucali na naše linije kako bi mi mislili da vas ima 1000.

Za ovu akciju u kojoj pominjem sarajevske "Laste" postoje i dokazi da su oni učestvovali u branjenju pomenute linije. Naime, njihove legitimacije i lične karte su ostale u mom interventnom vodu iz Semizovca, tako da je ova priča verodostojna.

Ovom prilikom bih zamolio Barsu-Sarajevo da potvdi sa kojom je jedinicom bio na napadu na Hum i da malo detaljnije opiše taj napad. Koliko je meni poznato od 5. do 11. oktobra 1995. godine, kada smo mi vratili Hum, nije bilo nikakvih akcija. Mogao bi malo opširnije napisati i o pogibiji Zaima Imamovića. Da li nešto znaš o planu koji je Zaim Imamović pravio sa UNPROFOR-om u tom periodu? Ja sam u prethodnim pisanjima izneo podatak da je Zaim planirao da u saradnji sa UNPROFOR-om napade našu kompletnu liniju. Ovu informaciju sam kasnije dobio na Palama. Da li mu je poznato nešto o izdaji u našim redovima vezanu za napad na Rogoj, gde sam i ja bio u pripremi sa svojim interventnim. Naime, mi smo kasnije dobili informaciju da ste vi saznali da smo mi u pripremi na Rogoju, pa ste ispipavali čitavu liniju i udarili na Hum, gde je bila najslabija.

Opet kažem da je do sada Max bio najiskreniji sa vaše strane i da u njegovom pisanju niko nije video nikakvu mrlju. Mislim da treba da se i vi ugledate na njegov primjer jer posle toliko godina nema više svrhe lagati.
Idi na stranu - |listaj dalje|