fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

drinski_korpus - 82469 - 11.02.2013 : Nenad NS - best (0)

Izvinjenje u vezi pitanja o Zvorničkoj brigadi


Greška je bila slučajna, ali bez ikakve loše namere. Jednostavno sam pročitao za 582 poginula, 32 nestala i 1800 ranjenih boraca od čega 1100 sa trajnim invaliditetom i bukvalno mi je zazvonilo u ušima, a pogotovu u odnosu na njihovu zonu odgovornosti, prosečno brojno stanje kao i na sam geografski položaj opštine Zvornik. Moram priznati da sam potpuno prevideo Bratunačku brigadu, a u mislima sam imao broj stradalih a napisao sam broj poginulih.

Elem, čitam sada Željkov odgovor i skapirao sam da moje pitanje može delovati potcenjivački, bez dovoljno poštovanja prema poginulim borcima Zvorničke brigade i sa uličarskom upadicom o rikošetiranju u kafani.

Svaki pripadnik VRS, od kuvara do generala, ima moje duboko poštovanje, naklon do poda i večno hvala za svaku sekundu koju je proveo u odbrani svog naroda.

Čista znatiželja me je navela da pitam jer je broj poginulih, nestalih i invalida daleko veći nego prosečno brojno stanje brigade, a u odnosu na broj boraca koji su prošli kroz njen sastav ona verovatno spada među najveće u VRS.

Jos jednom se izvinjavam ako je moje, pomalo loše formulisano pitanje, zazvučalo ispod nivoa koji zaslužuju heroji Zvorničke brigade!
Idi na stranu - |listaj dalje|