fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bijeljina - 81739 - 19.01.2013 : Stari Blizo - best (2)

Čija je BNTV?


Poštovani uredniče,
Odvano pokušavam da upitam, a ne znam koga: "Čija li je BN televizija?"

Sada kada ste naveli da u toj TV kući učestvuje i ratni zlostavljač nad srpskim civilima, govori ko je ta TV.

To što sam odavno pokušavao da se oglasim zbog ove po meni sramne TV stanice, jeste što se ta TV kuća, koja sebe prestavlja kao srpsku, otvoreno stavila u službu protiv Srba. Ko je u stvari ta kuća, kada je svoje usluge stavila onim koji su i još uvijek zlostavljaju srpski narod pute njihovih javnih medija.

Kako?

Molim vas, vi možete slušati svaki dan u određeno vrijeme (19, oo) sati putem Radio BN, Radio slobodne Evrope, koja vrši napade na Republiku Srpsku i njihove izabrane prestavnike u republičkim i državnim organima. Nema ni jednog dana a da se od strane ove radio stanice "Sslobodne Evrope", Republika Srpska preko BN televizije i radija ne prikazuje slušaocima kao neprijateljem građana u BiH.

Na moju veliku žalost, moram da kažem i to, da sve to slušaju i borci i njihove porodice iz Bijeljine, a naročito oni koji su uz gubitak svojih najmilijih za Republiku Srpsku, ostavili svoja ognjišta i otišli da žive u tom gradu i drugim mjestima, kao što su naši ilijašani, vogošćani, hadžićani, ilidžanci i drugi.

Izgleda da je ta BN televizija svojim zastarjelim pjesmama opila sve njih, pa i porodice poginulih boraca sa Sarajevsko-romanijske regije, pa je ta kuća, vidi čuda, uvela u svoje odaje i zlostavljačicu srpskih civila u toku proteklog rata.

Ne mogu se sjetiti, da li je već bilo govora na ovoj stranici o BN televiziji.

Ako nije bilo, evo malo o njoj.

Ko je BN televizija, šaljem ti gospodine uredniče ovaj video da ga staviš na stranicu, pa neka ga vide i ostali posjetioci ove stranice.

Pozdrav Stari.

Idi na stranu - |listaj dalje|