fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zaboravljeni - 81447 - 10.01.2013 : Specijalac Momčilo RS - best (1)

Zoran Domazet


Pokojnog Zorana Domazeta i njegovu porodicu sam odlično poznavao. Bio je jedno vrijeme u CJB Ilidža, a zatim je prešao na neke druge dužnosti.

Zoranov sin je jednom prilikom bio pogođen gelerom u glavu, dok je stajao na terasi njihovog stana a granata je pala u blizini zgrade. Geler se zadržao u glavi, pa su prošli mnogo muka i liječenja jer se geler nije smio izvaditi.

Dječak je bio mnogo pametno i umiljato dijete. Često je dolazio i kod mene da se igra sa elektronikom, pitajući me pri tome:

 • "Mogu li da se igram sa ovim tvojim džidža-midžama?"

  Ja sam mu čak poklonio i neke sitnica koje mi nisu trebali, da ih on ima i kod kuće jer sam vidio da je jako zainteresovan za elektroniku.

  Sudbina je tako čudna a pravda još čudnija. Nisam bio na mjestu udesa, ali su mi prijatelji ispričali da je mađarski kamiondžija probio ogradu na autoputu i prešao u suprotnu traku i oni su tako nastradali. Njih troje je poginulo na licu mjesta, a Zokina supruga je preminula u bolnici. Takođe su mi rekli da vozač nije odgovarao i da je pušten da se vrati u Mađarsku.

  Zoran Domazet je bio jako hrabar borac, izuzetno dobar čovjek i vrlo osjećajan prijatelj. Jednom prilikom mi je dovukao drva za grijanju u gepeku automobila i tom prilikom je morao po njih ići nekoliko puta u toku istog dana jer nije imao veliko vozilo.

  Jedne prilikom smo upali u neprijateljsku unakrsnu vatru i tada sam vidio koliko je bio hrabar. Uzvratili smo vatru i nekako smo se izvukli prema našim položajima.

  Poznavao sam i Zokinog oca, a znao sam i kada je prešao u Ljubinje na službu.

  Ja moja supruga često spomenemo Zoku i njegovu porodicu i to me uvijek potrese.

  Neka im je pokoj duši i laka crna zemlja. Zoka i njegova porodica še uvijek biti u mislima njihovih prijatelja.
 • Idi na stranu - |listaj dalje|