fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 81109 - 02.01.2013 : Filip Lazarov Romanija, Sokolac.. - best (1)

Sve najbolje u Novoj godini


Pomoz' Bog Željko Tomiću!

Znam da još nije naša Nova godina, ali eto mi sa Zapada se sve više i više prilagođavamo tim okolnostima i tako živimo. Ali, ne mogu sada da ti ipak ne poželim sve najbolje u Novoj 2013 godini i da nastaviš sa tim sa čim si i počeo. Ja sam od prvog dana, kada sam čitao tekstove naših junaka na linijama protiv muslimana bio opčinjenen jer sam i ja dosta toga doživio pa znam kako je. Na moju veliku žalost, ili radost, moja borba se svodila na to da izvučem živu glavu sa muslimanske teritorije gdje sam se našao.

Hocu reci koliko te poštujem jer nisi nikada moju priču stavio pod pitanje, jer ja ti kažem sve što sam rekao je istina, i to da žalim i danas da mi Srbi nismo bili bolje organizovani i da nas ne optužuju za nešto sto nismo bili.

Želim ti sve najbolje u životu Željko Tomiću, ti si čovjek koji drži jedan narod u životu, ali nemoj da misliš da ti to narod neće vratiti dobrom. Samo ti nastavi ovako kako si i počeo. Ja se nadam da si već spreman da sve ovo staviš u jednu knjigu i ja sam spreman da ti pomognem koliko god bude trebalo, samo da znas.

Ja sam puno razočaran u Srbe iz Krajine, odakle su mi ujaci iz Benkovca, pobjegli ko svi drugi na traktorima. Ja tamo nisam bio pa ne mogu nikoga da kritikujem. Uostalom, ko sam ja da to činim. Ja sam samo jedan pijun u vrtlogu smrti...

Bog ti pomogo Željko Tomiću, tebi i tvojoj porodici gdje god da se nalazite!

Filip

Poštovani prijatelju,

kao prvo, srećna Nova godina i tebi i tvojoj poštovanoj porodici. I ova, a čestitaću ti i onu našu, kažu ne valja unaprijed!

Život je htio da ostaneš na drugoj strani, da se boriš i pobjediš u svojoj borbi za život tebe i tvoje porodice. U tvojim tekstovima pomalo osjećam da žališ što se nisi borio na srpskoj strani. Vjeruj mi, možda je Svevišnji tako i htio, kako bi danas neko mogao da svjedoči o patnjama Srba u Hrasnici, da iz tvoga ugla doživimo i preživimo sve ono kroz šta ste prošli ti i hiljade Srba koji su iz neznanja ili nečijom greškom ostali na drugoj strani.

Hvala ti puno, i Bog te poživio!
Idi na stranu - |listaj dalje|