fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_rat - 80278 - 08.12.2012 : Sarajlija Grand forks - best (1)

Milovan Vlačić


Za Vogošćanina Pravog,

da, dotični je stanovao u Vogošći u Omladinskoj ulici broj 38. Hvala tebi na interesovanju, ali ja lično ne volim kada posle muke i stradanja, izniču neki posleratni heroji i spasitelji i na sav glas pričaju o spasavanjima, ratovanjima i tome slično.

Razlog zbog čega to ne volim jeste zato što šire nebuloze i glasine koje se nikada nisu ni desile. Nažalost takvih priča je na hiljade i upravo one prave pometnju i šire neistinu. U priči Vlačić Milovana nema ništa loše u tome što je on pomagao ljudima jer je to sasvim normalna stvar, ali je glupo kada se to uopšte nije desilo. Sa druge strane, Milovan uopšte ne liči na čovjeka koji je sposoban za tako nešto.

Mislim da svako može da priča šta mu je volja i to nikome ne osporava, nego eto rado posjećujem ove naše stranice i čitam kad god uhvatim vremena, pa pomislih pošto ima ljudi iz Vogošće da se malo i raspitam.

Milovan sada ima oko 55-60 godina. Po njegovoj priči on je stanovao u pomenutoj ulici, navodno kada se prolazi pored ili ispod hotela "Biokovo" pa se krene u pravcu Pretisa. Tu ima neka mala raskrsnica, kod koje se nalazila neka prodavnica. E, on je živio odmah iza zgrada preko puta prodavnice.

Svima pozdrav .. ..
Idi na stranu - |listaj dalje|