fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_rat - 80235 - 06.12.2012 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (2)

Ubistvo Saše Jovanovića


Za Xxx,

Saša Jovanović je prije rata bio jedan divan djećak. Nije se družio sa lošim momcima dok nije počeo rat. U ratu se skoro sve znalo ko šta radi, pa je tako i priča o Borinim prodatim Golfovima bila aktuelna među rajom. Rijetki su bili oni koji su znali sakriti šta rade, pa čak i ubice su se hvalile svojim djelima.

Moje lično mišljenje je da bi bilo bolje da se nisi ni javio, nego što si demantovao mene, a nisi naveo svoje mišljenje ili "prave" informacije koje imaš. Od tebe se ne traži da navodiš imena, ali bi bio red za pokoj duše Sašine, da napišeš bar razloge od kojih bi se moglo naslutiti i ko je izvršilac tog zločina. Ako ništa da barem ne mogu mirno da spavaju. Mogao si da pročitaš šta sam sve pisao na ovom sajtu.

Veliki broj učesnika na forumu sa obje strane me lično poznaju. Čak sam doživljavao i prijetnje od nekih muslimana što sam postao navodno "Veliki Srbi". Što se mene tiče, ja se ne bojim ničega. Šta će biti biti će. Kada budem išao u Bosnu pisaću na ovom forumu da znaju ovi što mi prijete da dolazim. Pa neka se sprame za mene da me palijama naplehaju preko leđa, kako mi reće onaj miš, Zuban Nihad, što sam ga slao po cigare, kad sjedi samnom u društvu.
Idi na stranu - |listaj dalje|