fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 80119 - 02.12.2012 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Poturice


Danas je nerealno od muslimana očekivati da promjene svoju vjeru, ali je ralno očekivati da oni ne trebaju da troše svoje vrijeme na stvaranju svoje nove nacije, kada imaju svoju dugu istoriju kao Srbi. Kada bi se to riješilo, svi novonastali probleme koje su sami proizveli bi nestali preko noći.

Ti si potpuno u pravu, zbog ovoga i nastaju svi sukobi i nepovjerenje kod srpskog naroda prema njihovim idejama o lažnom suživotu. Šta je sledeći korak i šta se kriije iza svega toga? Pet stotina godina genocida nad srpskim narodom na tim prostorima je učinilo svoje, pa je kako nauka tvrdi po genima današnji Srbin sličniji Turčinu nego Hrvatu, iako su Srbi i Hrvati nekad bili isti narod. Na veliku žalost svih nas na tim prostorima, veliki dio muslimanskog naroda se time diči, dok oni isti kod drugih naroda takve stvari žestoko kritikuje.

To što si ti primjetio, davno je primjeti i Emir Kusturica, pa danas, umjesto da se muslimani iz Bosne diče sa njim zbog njegovih svjetski priznatih uspjeha, oni ga se odriču kao izdajnika! Žalosno ali istinito! Ono što me raduje da u muslimanskom narodu ima ljudi koji realno razmišljaju o problemu koji nam ne da da idemo napred nego nas vraća da razmišljamo kako je bilo srpskom narodu u vrijeme kada su Turci vladali tim prostorm.

Najmanje je bitno koje smo vjere, jer je to lična stvar i to može da se mijenja u životu ali narodna pripadnost se dobija po rođenju i niko je ne može izmjeniti.
Idi na stranu - |listaj dalje|