fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kanada - 79795 - 22.11.2012 : Dejan Beograd - best (0)

Turistička viza


Pozdrav Željko,

Imam 34 godine, završio sam srednju grafičku skolu. Imam firmu koja je u blokadi (ne zbog poreza) i zatvorena je. Da li bi mi bilo pametnije da za turističku vizu (uz garanciju rođaka) uopšte ne pominjem firmu i da napišem da sam nezaposlen i da li to neko proverava? Postoji i mogućnost da se zaposlim ako bi mi to rešilo pitanje vize. Da li znate nešto o tome?

Kad bih već stigao tamo da li bih mogao naći neki posao u grafičkoj struci?

Poznavanje engleskog 6+

Unapred hvala!

Dejane,

ti možeš na svom memorandumu, i sa pečatom, napisati neku vrstu preporuke da si ti vlasnik te firme. Naravno, ovo nema neku veliku važnost jer će ti ovi u Ambbasadi tražiti na uvid radnu knjižicu, ukoliko do toga dođeš.

Ja bih, da sam na tvom mjestu, mnogo više brinuo o tome kako da dobiješ vizu nego da li u Kanadi ima posla za tebe. Posla ima i sigurno ćeš ga naći - ako ne u struci onda u nekoj drugoj branši.




Idi na stranu - |listaj dalje|