fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

nestali - 79739 - 21.11.2012 : Max Sarajevo - best (3)

Eskumacije


Pozdravi i za Vas g-dine Stari, kao i ostale u!esnike, a poseban pozdrav za onu staru ekipu, da je ponovo ne nabrajam

Kao što sam i do sada pisao, a koliko mi ovo zlo vrijeme dozvoli, nastojacu da češće budem aktivan na ovom forumu.

Na vaše pisanje cu iskreno odgovoriti:

I ja sam za to da porodice nađu svoje nestale i da ih dostojno ukopaju, znam kako je živjeti u iščekivanju bilo kakve informacije. Znam koliko duševne boli stvaraju same pomisli da nekome svom bližem ne možete otići na mezar / grob.

Ja sam čovjek koji je veći dio vremena provodio po linijama, ne želim da sada pametujem i popujem svima Vama ali vjerujte mi da ću ja sa ove strane učiniti sve što mogu i da pomognem, za ovo što pišem svjedok mi je dragi Bog.

Moram napisati još i ovo: Zločine su vršili oni bolesnici koji su bili daleko od prve linije, oni miševi i podrumaši koji su to radili, prvo radi ličnog ega da bi se pročulo za njih kako su ustvari zeznuti likovi, a bili su obicne p... jer da su imali petlju danas bi hrabro i javno to priznali, a posebno da bi se dodvorili nekome iz vrha. Da je to radio i moj rodjeni otac ja bih ga se danas stidio i pljuvao po njemu.

Ja sam za tu opciju da se takvi likvidiraju na licu mjesta bez ikakvog suđenja ma kome god pripadali ARBiH, VRS ili HVO.

Mi jurišnici, ma na kojoj strani da smo bili, smo čisti, bez i jedne mrlje, ponosan sam na moju ekipu jer se nismo okrvavili mimo prve linije, borili smo se muški prsa u prsa, vojnik na vojnika, mislim da će se Pravi složiti sa mnom jer da je on radio takve stvari i protiv njega i njegove ekipe bi se vodio postupak.

Po našem pisanju se može zaključiti da među nama nema nikakve mržnje, bilo je to zlo vrijeme, niko od nas nažalost nije gledao i vidio dalje od nosa.

Sa ove strane ću uraditi sve što mogu da na bilo koji način pokušam pomoći.

Primite puno pozdrava!
Max
Idi na stranu - |listaj dalje|