fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poginuli - 79668 - 19.11.2012 : Sanja Ilic Badovinci - best (1)

Miro (Drago) Tuševljak


Dragi tata, nismo te zaboravilim trenutno nas samo daljina deli. Kada smo te ovde pronašli, kao da smo stajali pred tvojim grobom. Uspomene i sećanja na tebe sveže je kao da je to juče bilo. Nisi dočekao da ti deca odrastu i postanu svoji ljudi. Trenutno si deda za deset unučadi. Porodica ti se rasuta po Srbiji ali smo u srcima stalo zajedno. Tvoja unučad: Miljana, Milena, Aleksandar, Nikola, Aleksandar, Vuk, Andrea, Isidora, Savo i Đorđe znaju za tebe kao da su uz tebe odrastali.

Tvoja verna supruga i vaša deca su dobro i zdravi i bio bi veoma ponosan na njih!

Dragi tata, bio si veliki čovek, veliki boem. Pisao si pesme, slikao si, bio si član šahovskog društva, guslarskog društva... Pesme koje si objavio dostupne su široj javnosti a tvoje slike krase mnoge domove. Dobio si odsustvo i posao da obiđeš svoju porodicu. Tvoja odanost koštala te je života.

Ono vreme koje smo sa tobom zajedno proveli u ratu naučilo nas je da si ti pravi primer borca za svoju porodicu. Ugledajući se na tebe i tvoja deca su sada veliki ljudi velikog srca.

Pozdravljamo te sa osmehom jer samo lepog imamo od tebe. Takođe zahvaljujemo organizatorima ove stranice koji su omogućili porodicama da ponovo budu sa svima vama.

Tvoja verna i odana porodica.

NIKADA TE NEĆEMO ZABORAVITI!
Idi na stranu - |listaj dalje|