fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

australija - 79556 - 15.11.2012 : Dejan Pristajko Gradiska - best (0)

Odlazak u Australiju na ilegalan način


Zovem se Dejan Pristajko iz Gradiške sam, RS, BiH. Oženjen sam godinu i po dana i nemamo djece. Ja sam završio višu trenersku školu u Beogradu, odsjek fudbal (ne pije vode), srednju veterinarsku školu (nemam iskustva) i srednju ugostiteljsku, tu imam iskustvo. Radio sam na dosta mjesta, na mnogo njih nisam bio prijavljen, pa nemam ni dokaza o radu. Imam položen ispit C kategorije i radno iskustvo kao vozač, od 6 mjeseci. Znanje engleskog mi je 7/10. Nemam položen ispit.

Supruga mi je završila Ekonomski fakultet smjer bankarstvo i finansije, i već je prije dvije godine bila u Australiji kao turista kod svojih rođaka. Njeno znanje engleskog je otprilike 6/10.

Zanima me, kakve su nam šanse da ona prvo ode tamo kao turista pa da se tamo zaposli pa da ja nekako odem za njom, ili da mi ona kad već bude tamo pronađe neki posao na građevini, ili kao kućnom majstoru, vozaču kamiona...

...ili da supruga ukoliko u skorije vrijeme ostane trudna, pa da onda ode ponovo kao turista tamo, pa da tamo rodi. Kakva je onda mogućnost da na osnovu djetetovog državljanstva mi dobijemo papire...

Jos jednom izvinjavam se ako sam duplirao pitanje i hvala na eventualnom odgovoru.

Pozdrav

Dejane,

tvoje ideje oko dobijanja državljanstva u Australiji su više nego odvratne i ni jedna od njih te ne može dovesti do državljanstva. Možeš samo napraviti probleme sebi a onima koji te tamo odvedu na turističku vizu.

Moj savjet ti je da pokušaš redovnim putem - predaj papire u Ambasadu za "permanent resident".
Idi na stranu - |listaj dalje|