fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

australija - 78782 - 04.11.2012 : Dejan Beograd - best (0)

Odlazak u Australiju


Poštovani Željko,

Imam 40 godina, po struci sam diplomirani inžinjer rudarstva, imam 5 godina radnog iskustva , znanje engleskog jezika mi je 7/10 , uskoro polažem Ielts. Sa mnom bi išla moja devojka, 34 godine, završila višu poslovnu školu. Ja cu biti nosilac aplikacije pošto je moje zanimanje na listi deficitarnih poslova.

Već sam vam pisao i pitao za Kanadu pa ste mi odgovorili da je bolje da apliciram za Australiju. Čuo sam da je na ispitu skoro nemoguće dobiti 8, a bez toga ja nikako ne mogu da dobijem traženi broj poena (fali mi 2 boda, prvenstveno zbog mojih godina. Nemam sponozora niti rodbinu u Australiji koja bi mi pomogla.

Mislio sam da apliciram za visu "Skilled - Independent (Migrant) Visa" (Subclass 175). Da li postoji mogućnost ili neki način da ipak apliciram za vizu ovu ili neku drugu . Da li su veće šanse ako sve radim preko agencije.

Hvala unapred za odgovor i savet!

Dejane,

pokušaj nekako da nadoknadiš ta dva poena. Nađi nekoga ko živi u Australiji i ko ti želi pomoći. Ja agencije ne preporučujem i ne vjerujem da ti oni mogu obezbjediti ta dva boda. Vidim da si dosta napredovao i da si pošteno odradio ovaj posao. Zbog toga vjerujem da ćeš nekako ipak uspjeti da se snađeš.
Idi na stranu - |listaj dalje|