fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

australija - 78506 - 27.10.2012 : Dejan Popov Novi Bečej - best (0)

Kako je najlakše otići za Australiju


Poštovani Željko Tomić,

Imam jaku želju za odlazak u Australiju kod svojih rođaka, zbog sve lošijeg življenja u Srbiji. Oni su pre 15 godina bili u poseti kod nas u Sribiji i pitali su da dođemo u Australiju, verovatno turistički, ali to nismo mogli zbog materijalne situacije. Sada, dve godine nakon od njihove posete bih voleo istinski da odem i da tamo živim i radim.

Imam završenu srednju školu za Mehaničara privredne mehanizacije, sa prosekom 5 i trenutno radim u tekstilnu industriju kao mašinski šivač/krojač donjeg veša. Zanima me kako bih najlakše mogao otići kod tetke da živim i radim. Engleski razumem i pišem, 2. nivo znanja.

Unapred, veliko Hvala

Vaš Dejan

Dejane,

sve mi se čini da si ti jako dobar dečko, ali ti to neće pomoći da lakše dobiješ vizu. Štaviše, mislim da zbog lošeg znanja jezika gotovo i nemaš šansu da dobiješ istu, pa ti preporučujem da pokušaš sa turističkom na tri mjeseca. U Australiji bi možda mogao da dobiješ i produžetak vize za još tri mjeseca. Ukoliko napraviš taj prvi korak, tj. odeš tamo, potrudi se da dobro naučiš jezik: gledaj televizor, komuniciraj sa ljudima, nađi posao, a možda se tamo i oženiš pošto vidim da se razumješ u žensko rublje! :-)

Puno pozdrava od Željka
Idi na stranu - |listaj dalje|