fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

seselj - 78388 - 23.10.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (0)

Nisam zaboravio da napišem i o Šešelju


Nisam ja zaboravio na Šešelja, nego je to bio tek prvi tekst o zulumu DB BIH i o tome ću tek pisati. Inače, dobro pamtim vreme kada je nas čedrsetak sa severa Marakane bilo Vojina udarna pesnica, Voja je govorio sve što i sam mislim, tako da mi je u ona crvena vremena svakako bio neko koga sam izuzetno poštovao. Nije mi smetalo što smo proganjani i nisam najbolje razumeo Vojine reči:

  • "Mi movamo da se vegistvujemo"

    Iskreno rečeno, nisam najbolje kapirao političke ambicije jer meni je bilo sasvim normalno da budemo proganjani. Nisam kapirao sa pepito kravatom, već naški "mavaši u glavu anderle beton"...

    U to vreme se tek razmatralo stvaranje SRS, a oko Voje se već počele okupljati neke ljigave face. Pametan je on i nije ćorav, ali je verovatno znao zašto mu trebaju. Ja imam slab želudac, pa me politika nikada nije interesovala. Što se mojih drugara tiče, većina njih je prešla kod Arkana. Ja sam, hvala Bogu, oduvek bio svoj, pre svega Srbin ali bez luđačke pripadnosti nekoj od milion srpskih sekti u to vreme, tačnije 1990. i 1991. godine. Upravo zbog toga nikada nisam mantro, verovatno potrebnu uvlakačku mantru: VOOO-JO VOJ-VOOO-DO!

    Svakako nisam zaboravio moj prijatelju i nisam namerno izostavio, jer o tome sam tek počeo da pišem...

    Svaka čast! Imaš ručak od mene. Znaš, ja nisam pravi Šešeljevac, ali mi je Voja jako simpatičan. Njega krasi jedna izuzetna inteligencija koja ponekad prelazi u ludilo! :-) Nije se pokazao dobar kada je dobio vlast u Zemunu, ali je odličan u opoziciji!
  • Idi na stranu - |listaj dalje|