fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

cazin - 78349 - 22.10.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (0)

Fikret Abdić


Fikret je nesporno bio narodni vođa, i čovek koji je nešto pozitivno uradio za narod svoga kraja. Međutim, "svoj kraj je razvijao na uštrb krađe državnih para ondašnje Juge, čuvena afera "Agrokomerc". Nije bio za pogibelj svog naroda, za razliku od Alije koga nije bilo briga koliko će naroda izginuti da bi on stvorio muslimansku državu u srcu Evrope. Čak je izjavljivao da je spreman sve da žrtvuje!

Cazinski muslimani su bili vrlo aktivni u uništavanju srpskog naroda u 2. svjetskom ratu, tj. NDH, pa je Babo gledao da ih sačuva od osvete u ovom zadnjem ratu. Gadan je to nesoj! Tipičan primer izdajstva katoličkih muslimana na štetu ex pravoslavnih muslimana.

Za vreme NDH, jedini koji su imali petlju da zaštite i sakrivaju komšije Srbe, i da pri tome rizikuju živote sebe i svojih porodica su upravo muslimanske porodice u Sarajevu. Nije ih bilo mnogo, ali se njihov broj ne može zanemariti.

Svakako jedino mesto u NDH u kome je iko ikad pokušao da pomogne srpskom narodu. Pokušaću da ponovo pronađem ta svedočenja, jer sam siguran da bi bila zanimljiva i za posjetioce ovog portala. Jer, kako zločinci imaju ime i prezime, tako ga isto imaju i spasioci.

Nažalost u zadnjem ratu se desilo ono šta se desilo! Bilo kako bilo, vara se ko pomisli da Babini muslimani nisu lošiji od najgoreg!

Ono što je naša najveća nesreća, je što svi muslimani sveta vide da je satana u Rimu i Londonu, a to znamo i mi pravoslavci, ali odrasmo se međusobno. Ne moramo se mi voleti, ali bi trebali zajedno satanu među oči udariti. Još i tada juna 1389. godine.
Idi na stranu - |listaj dalje|