fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

komunizam - 78131 - 13.10.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (3)

O životu za vreme Tita


Selma Selma, zdravo Selma, putuj Selma i molim te ne naginji se kroz prozor

Nisam baš tog mišljenja da smo nekada živeli u raju! U bratstvu i jedinstvu, sa veličanstvenim SINOM svih naših naroda i narodnosti! To inače i ukazuje da je majka Josipa Broza trenirala "osmerac bez kormilara"...

U taj raj dođoše loši političari i "zavadiše narod" , naučiše ga da mrzi preko noći... Kao da ima političara na kugli zemaljskoj koji ne pripada naciji "samodupljivih svojeguzičara"!

Za Titinog zemana tinjala je mržnja pokrivena osmehom i Judinim zagrljajima, iz straha od represije kod Srba i iz ekonomskih razloga kod Hrvata i muslimana.. Jer, Tito je amnestirao poražene snage, mnogima na kraju rata je obukao partizanske uniforme i počastio boračkim penzijama i čak dodelio razne funkcije. Nagrada za uništavanje i istrebljenje Srpskog naroda u NDH!

Pa Titovo proganjanje po ratu, Srba političkim progonom. Ukoliko to već ranije nisi negde pročitala, 96% političkih zatvorenika između 1945 i 1988. godine su bili Srbi! O kojoj ljubavi mi pričamo? Nama Srbima, Hrvati i muslimani nikada neće oprostiti što su poklali milion nenaoružanih civila, prekodrinskih Srba!

A još manje će nam oprostiti, što im, ludi kakvi jesmo, nismo 1991. i 1992. godine dopustili da to ponovo urade i vode nenaoružane Srbe na klanje sa svojih kućnih pragova!

Neosvešćeni Srbi zaneti ljubavlju "bratstva jedinstva" , završiše u jami "Kazani", po priručnim logorima Sarajeva, a njihove ćerke pod čizmama vojske BiH! Ostali su od pustog straha i panike, i zbog toga što je Aliji marketinški bilo potrebno, postajali vojnici muslimanske armije BiH, lažući sebe i druge da to rade iz ljubavi prema "gradu Sarajevu", u kome muče i ubijaju njegov narod! Milina im se jutom buditi uz mujezina!

Alija Izmetbegović se borio za muslimansku državu u srcu Evrope, ni malo ne štedeći domaći muslimanski narod ni malo, mastajući da Bosnu naseli radikalnim belosvetskim muslimanima, pokornim islamu, a ne domaćim konvertitima koji piju i peku rakiju, jedu krmetinu, komunizmom oslabljenu veru pojačao je dodelom državljanstva mudzahedinima a u nekim delovima Bosne pokušao i sa radikalnim pristupom i zavodjenjem reda mudzahedina, pa je došlo i do sukoba lokalnih muslimana sa njima...

Alija je napravio agresiju na Bosnu, radikalnim islamom, pokušajem da druga dva naroda budu potčinjena istome! A rezultat je odbijanje Hrvata da budu Alijina pesnica i da ginu za islamsku Bosnu!

Mržnja je sveprisutna, dugotrajna i večna što se Bosne tiče. Ako ne mrzimo, onda bar ne volimo. Laže masa ljudi bilo koje nacije kad kaže da ne mrzi i da nisu nacionaliste! A ko ne voli svoju naciju, i nije nacionalista taj je opasan konvertit, opasniji od neprijatelja!

Nisu nas političari zavadili, već Pavelićev nož na grkljanu srpske dece koji je u Bosni u velikom broju bio u rukama "hrvatskog cveća" tj. bosanskih muslimana "slavne handžar divizije"! Mržnja će biti večna, jedino eventualni nestanak nekog od ta tri naroda tj. dva, bi doveo do njenog nestanka.

Mi Srbi teško možemo mrzeti tim intenzitetom, kojim smo mi izloženi! Hvala bogu te se odvojismo, iako nas mnogo grlite i želite i bez metka unitarnu Bosnu, logičan pokušaj pošto metkom niste mogli.

"Ko hoće veće, izgubi iz vreće", muslimani treba da budu zadovoljni time što imaju, mada su oni u gradovima i ima ih mnogo ali više nema one industrije.. . U zadnjih 10 godina cena hrane se utrostručila, sa tendencijom daljeg rasta. A njive su u srpskim rukama! Biće tu još belaja!

Pozdrav Selma, i molim te ne naginji se kroz prozor!
Idi na stranu - |listaj dalje|