fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 7780 - 07.04.2006 : Biljana Stanisic Los Angeles - best (0)

Osjecam se kao siroce


Osjećam se kao neko siroče kad čitam ove vaše Sokolačke šale i dopisivanja. Od kako živim u Americi (1988) željna sam društva iz naših krajeva. Ja sam rođena i odrasla u Goraždu, u kome je na žalost bilo malo Srba, a pogotovu onih pravih.

Moja je majka iz Sočica, a otac sa Vražalica, pa su oboje vezani za Romaniju i okolna sela. Ja čitam vaše priče i šale, pa mi to sve zvuči poznato jer moji roditelji sve to dobro znaju. Mislim, čak, da su se i upoznali na vašaru u Brezjaku.

Razlog što sve ovo pišem, je neka "nezvanična" molba za članstvo.

Sa poštovanjem,
zemljakinja Biljana.

P. S. Javite se!

Biljana,
mislim da si ti jedina koja je do sada shvatila pravi smisao ove stranice! Moj glavni cilj prilikom pokretanja ovog foruma je bio da se sačuva ono pravo bogatstvao romanijskog naroda - njegov duh, najbolje oslikan kroz pjesme, priče i šale kojih mi, hvala Bogu, imamo na pretek. Bilo bi mi jako drago kada bi i vaše pisanje na ovim stranicama bilo usmjereno na dogradnji istog cilja.

Konačno, što se članstva tiče, eto ja te proglašavam prvim zvaničnim članom ove stranice! Jedini uslov članstva je da voliš Romaniju i romanijsko područje, a to što ti je majka sa Sočica je sasvim dovoljno!

Pozdrav,
Zeljko
Idi na stranu - |listaj dalje|