fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 77403 - 22.09.2012 : Neba Bak Smederevo - best (0)

Treskavica


Evo da se posle dužeg odsustvovanja ponovo javim, prije svega u vezi komentara o gubicima na Treskavici.

Nakon što je naš MUP napustio linije na Humu i muslimanska vojska zaposjela tu liniju, mi smo sutradan krenuli u kontra-ofanzivu.

Što se gubitaka u toj akciji tiče, ja sam nakon osvajanja Malog Huma, na liniji, što uveče što ujutru, video petoro mrtvih, od čega je bio samo jedan naš borac, laka mu crna zemlja.

Te večeri, nakon završetka napada, muslimani su u toku noći krenuli u napad i da na vreme nismo uočili kako nam se približavaju sa baterijskim lampama ko zna šta bi se sve moglo desiti! Mi smo o tome obavestili našu artiljeriju i ona ih je poklopila nanevši im pri tome veoma teške gubitke, što su na kraju i sami priznali.

Iste večeri naša artiljerija je pogodila neki njihov magacin, od čega su takođe imali velike gubitke.

Kako reče gospodin Razvigor, u pomenutoj akciji smo za manje od pola sata oduvali sarajevske "Laste".

Jedan od pripadnika muslimanske vojske se na jednom forumu komentarisao pomenutu akciju i pri tome pokušao da ublaži njihov poraz, ali mu ja to nisam dozvolio jer su nakon akcije u Semizovačkom interventnom vodu ostale legitimacije poginulih pripadnika "Lasti", tako da nije potrebno raspravljati o tome da li su to bili oni ili ne. Mada su "Laste" bile elitna jedinica, evidentno je da su u ovoj akciji pretrpela težak poraz pa nije zameriti onima koji pokušavaju da sakriju istinu.

Toliko za sada i pozdrav svim forumašima.
Idi na stranu - |listaj dalje|