fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 77316 - 18.09.2012 : Jovan - best (0)

O temama na forumu


Htio bi da pohvalim članke u zadnje vrijeme, a naročito ove dnevno aktuelne.

Uvijek sam se oduševljavao ispovijestima pokajnika u vidu otvorenog pisma kao idealne forme za javnost.

Na kraju krajeva i naša nas vjera uči da svakom treba pružiti drugu šansu, ali naravno uz uslov poptpunog pokajanja u formi:

"Ispričaću sve što znam" po cijenu da me atentatiraju .

Neka mi Željko ne zamjeri što se spominje zajedno sa Novakom (Novak je tamo ustvari zakuvao, al' blistavim komentarima ih je ušutkao) u komentarima posjetilaca na klipu Youtube-a Špicasta stijena 1 dio.

Ja sam spomenuo klip na Youtube i otud moja potreba za eventualnim izvinjenjem.

Ne velim da i kod srpskih posjetilaca foruma na internetu nema govora mržnje, ali to u jednom momentu toliko postane minorno kad se uporedi s bošnjačkim nacional-vehabizmom.

Ovdje postoji kompletni konsezus jednog naroda (Bošnjaci) oko odnosa prema drugom narodu (Srbi) gdje vrijeđanje tog naroda poprima epidemiološki oblik, da se na kraju može zaključiti da je jedini pravi Srbin u BiH onaj što se s kućicom umjesto krsta sahranjuje na groblju tipa Lav.

Dovoljno je zaviriti u njihove glavne portale (Avaz miroljubivog čovjeka Fahre prednjači u objavi ksenofobičnih komentara) i pogledati komentare muslimanskih posjetilaca o bilo kojoj temi gdje se spominju Srbi.

Zastrašujući komentari, a dijasporci iz Skandinavije najviše laju s ratnim pokličima.

Zato dragi Željko, apsolutno moraš za razliku od federalaca cenzurisati pristigle komentare, a najopasniji su provokatorski, poput onog Dobrinjca što se javljao na forumu.

Toliko nas je "muslimanska promičba" tukla u glavu svih ovih godina sve sa Čavinim potpisom izvještaja o Srebrenici čini mi se 2004. da urednik ovog portala treba imati na umu veliku osjetljivost i istraumiranost srpskih posjetilaca foruma, koji se rijetko kada predstave punim imenom i prezimenom.

Ja se isto kajem što otkrih odakle sam jer ime mi rijetko u poplavi Ivana kod Srba svih ovih godina.

Toliko bi imao štošta napisati na temu svirepog zločina nad narodnim herojem Srđanom Kneževićem, al' eto paranoja me obuze i zaćutaću. Ej ljudi narodni heroj, a tek prošlo nekoliko godina od kraja rata. Pa je li bio zavrbovan da radi za muslimanski AID, ili hrvatski SIS pa da mogu reći neka zaslužio je to...

Kao poslednjeg kriminalca ga ubiše pred ulazom u zgradu ga ubiše ko dobar dan. I nikom ništa!

Evo i ja spominjanjem ove teme strahujem za sebe!

Beli Vukovi su uz odred policije i interventnih jedinica iz Vogošće Ilijaša, Ilidže bili ona smirujuća karika malobrojne vojske pri nadiranju višestruko mnogobrojnijeg neprijatelja.
Idi na stranu - |listaj dalje|