fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 73824 - 12.09.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (5)

Posledice bombardovanja zbog radijacije


Dobro si Zoko primetio da ni kod nas ni kod vas, ne smeju mediji da spomenu zločinačko NATO bombardovanje. A i kada ga pomenu nazivaju ga isključivo "NATO KAMPANJA".

Svetska medijska kampanja koja je dugo godina služila da svetsko javno mnjenje pripremi za divljačko uništenje srpskog naroda, je preseljena u domaće medije, da bi amortizovala sve to. I u Srbiji su uspeli u tome jer Srbija nije osetila rat od 1945. godine. Sa druge strane, vama su rane sveže, za rat i šta je rat znamo mi prekodrinski dobrovoljci i borci iz '99 znamo, a svakim danom nas je sve manje i manje.

Sada imaju zadatak da nas bace u čeljusti tih dzelata sa rečima da nema "alternative"! Sada Srbijanci hoće u "EU"! Ali idemo "kao konobarica s' golo dupe međ' pijani četnici"!

Od Američkog uranijuma umire se od "raka prostate, leukemije, žene od raka materice... Po ovim vrstama raka poznaju se posledice "Milosrdnog andjela"! Umire se lagano bez medijske priče, bar što se tiče veterana sa Paštrika. Najbolji drug mi je umro 2001. godine od raka prostate. Bio je 1975. godište, od manifestacije bola u leđima, u kičmi, pa do smrti je prošlo svega mesec dana!

Odbranu domovine na Kosovu i Metohiji platio je surovo i samo dve godine posle borbi. A radijaciji smo bili izloženi samo 2, 5 meseca. Među Šiptarima je danas pomor! Totalni pomor od raka i steriliteta! Italijanski kontigent vojnika je brzo umirao i oni su napravili frku, ali je sve brzo zataškano. Amerikanci i Nemci ćute o svojim obolelim vojnicima!

Amerika sve ovo radi proračunato. U Srbiji se ne sme ni posnuti da je rak dostigao nivo epidemije! A još da neko pomene da su za sve to krive NATO sile...!

I kod vas preko Drine ovo je takođe tabu tema. Posebno se radi na tome da se ne uznemiravaju saveznici "muslimani". A svima nam je poznato koliko Amerikanci vole muslimane!
Idi na stranu - |listaj dalje|