fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 73686 - 06.09.2012 : Dunja Sarajevo - best (2)

Dobrinjske kukavice beretke


Ma dajte ljudi, koje beretke i koji dobrinjski heroji armije BiH?

Čitam neke izjave o borbama tzv. beretki i ostalog ološa. Svi znaju kakav je šljam doselio na tu Dobrinju: klošari sa Bjelava, Bistrika itd. Ukratko - lopovi i prevaranti.

U ratu su pljačkali i ubijali isključivo civile. Sada glume tu neke borce, a radi se o običnim ubicama i silovateljima. Kad im puca oko glave onda kukaju i bježe. Ali i oko njih se steže obruč i već se odavno sve zna: i za zatvor Sunce, Privredna banka i dr. Znaju se i organizatori a pokrovitelj im je bio Alija Izetbegović i SDA.

Na internetu gledam slike tih lažnih boraca, pa to su sve sami papci i Sandžaklije, među njima nema ni jednog Sarajlije. Mogu on da pričaju samo onome ko ih ne poznaje. Možda su oni rođeni u tom smrdljivom Šeheru, ali im roditelji sigurno nisu jer su oni neki smrdljivi doseljenici pa kidišu na srpsku zemlju, kuće i stanove. Kupili su i oteli od Srba pola grada, a sada se šepure.

Mene je stid me što sam muslimanka, ali ona čestita. Ma poznajem ja dobro te klošare i glumce. Ko je tu gradska raja, ko? Samo i njima se bliži kraj. Koji Fejsal Džipa, jedan običan narkoman, doseljenik sa Aneksa gdje su takođe skoro sve Sandžaklije tako da je i njegov otac neki papak ili mu je dedo eventualno doseljenik i sad on kao branio grad. Od koga? Grad je trebalo braniti, ali od takvih kao što je on.

Eto kako je poznati nacionalista i robijaš polupismeni Alija Izetbegović pravio državu preko narkomana i prevaranata. Zato vlasti Alijine države i ubijaju svoje da ih se riješe. To je istina na kakvim je temeljima napravljena BiH.

Koja crna gradska raja? Prava gradska raja se potuca po Evropi jer su sada papci na vlasti u gradu! Ali sve ima svoj KRAJ...
Idi na stranu - |listaj dalje|