fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobra_knjiga - 73336 - 01.09.2012 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (3)

John R. Schindler : Unholy Terror


Najveći grijeh koji čine velike sile na prosturu bivše Juge je u tome što su Srbe predstavili kao agresore dok su svi ostali narodi nevine žrtve. Oni tolerišu sve zločine nad Srbima i na prećutan način ih podržavaju.

Iz tih istih razloga sam odlučio da pišem na ovom sajtu i tako pokušam da se izborim za istinu i pravdu koja je u svijetu zabranjena. Od početka krize na ovim prostorima pa do dana današnjeg, gotovo je nemuguće da se sazna istina i osude zločini nad srpskim narodom.

Na prostorima izvan BiH, nemoguće je tu istinu ispričati, jednostavno niko osim Srba ne želi ni čuti našu priču. Zato sam jedne prilike spomenu knjigu "UNHOLY TERROR" koju je napisao profesor John R. Schindler. Ovaj čovjek je bio američki agent u toku rata na našim prostorima i jedan je od rijetki koji su imali hrabrosti da pišu istinu jer ga to tjera njegovo poštenje. Knjiga se može pronaći na internetu a košta samo USA $5 za novo izdanje a USA $3 za korištenu knjigu. Zapravo on piše o islamskom terorizmu u kojem je Bosna imala značajnu ulogu, zbog čega je pisao o politici Alije Izetbegovića i raspadu Juge, pa je tako opisao i politiku koju su vodili svi u zaraćenim stranama.

Preporučujem svima koji žive na prostorima Amerike da pokušaju da nabave i pročitaju tu knjigu!

Neke knjige koje je napisao Džon Šindler:

  • Unholy Terror: Bosnia, Al-Qa'ida, and the Rise of Global Jihad
  • The Crisis Of Islam: Holy War and Unholy Terror"
  • Idi na stranu - |listaj dalje|