fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 73152 - 27.08.2012 : Milan Simovic Foca - best (0)

O Lupoču, sajtu...


Ma znao sam da ćeš skontati za Peru. E, on je taj specijalac kome ne samo ja dugujem život, nego i mnogi drugi.

Još se samo ne slažemo oko broja muslimana koji su napadali. Nije ih niko brojao. Međutim, da čitav Lupoč okruže sa 50 ljudi, ma daj... Ali, neka, to je tvoje mišljenje.

Ima na netu neki sajt gdje tip iznosi referat o napadu na LP, sa pravcem njihovog kretanja obilježenim na karti i brojem njihovih snaga, ali nisu nam oni bitni.

Pera je kod mene došao prvog dana pa valjda ja znam, a to ti može i on potvrditi. Ja nemam namjeru da nikoga ubijeđujem u moju stranu priče, ali sve ovo možeš čuti i od njega, normalno ako hoćeš.

Interventni vod nije mogao ništa uraditi jer su i njih napadali. Znali su tačno gdje se nalaze i vršili su pritisak na njih.

Ma naći ćemo tebe Pera i ja, pa ćemo te razuvijeriti, negdje dobro da okafenišemo u Miljevini. Imam ja gore dosta jarana upravo iz tih dana, sa nekima sam i danas u kontaktu, ponekad se i vidimo u Foči.

Sad mi pogotovu nije jasno gdje si se nalazio tih dana. Ti kažeš da nije bilo puškaranja sem tog prvog udara! Bez uvrede drug, ali tebe sjećanje doista ne služi.

Ako sumnjaš u moje viđenje stvari, ma još ljudi iz prve čete koji će to potvrditi. Većina njih bi se i sjetilo o kome se radi jer sam ih izmedju napada obilazio i dijelio cigarete, kojih je u komandnoj bajti bilo oko 4 vreće. Neki od njih su mi, znajući gdje se nalazim i kakvim smo napadima bili izloženi, dali 5-6 bombi i nešto municije.

Za moderatora iskrene pohvale. Sajt je odličan i samo tako nastavi. Vidim da postoje i rubrike o dezerterima, profiterima i ... E, to je naša muka jer im ništa ne možemo, ali sam mišljenja da treba pričati i samo pričati.

Relativno sam mlad, ali iskren... Živim u Foči i gdje god se sretnem sa tim "Srbendama", ja ih javno prozivam a oni pognu glavu. Oni nam danas kapu kroje.

Imam još dvojicu starije braće, koji su imali mnogo više borbenih dejstava nego ja. Oni su oni pravi, prekaljeni borci, a ni jedan od nas ne može da se zaposli, čak ni kao vatrogasac a kamo li nešto drugo. Zbog toga smo ogorčeni i osjećamo se poniženi, ali se i dalje borimo i ne predajemo se. Takvih je slučajeva mnogo, ali šta se tu može.

Pročito sam tekst Zorana Jankovića u rubrici dezerteri i svaka mu čast!

Veliki pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|