fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 72926 - 18.08.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (0)

Karađorđevići, masoni


Pitanje Karađorđevića je dosta široka tema. Inače, ja sam više pristalica Obrenovića, a i svi smo bili i bićemo. Preko Jevremovića imamo nasledinka. U Loznici žive i svi su pljunuti Jevrem Obrenović.

Obrenovići stvaraše Srbiju, Karađorđevići je sahraniše.

Potrebno je znati da je kralj Aleksandar dobar i pošten, ali bio je mason, video sam i sliku sa čekićem, simbolom masona, kada sruši Žrnov "srednjevekovna tvrđava" na Avali, da bi pravio masonski spomenik, pravio ga je Ivan Meštrović, otac Mata Meštrovića, vođe ustaške emigracije.

Kao klinac sam mastao da ih kokam za svoj groš, ustaše sam čekao ceo život. Lečio živce mlateci purgere po Zagrebu sa mojim Zvezdašima, a poče i rat, pa nisam morao daleko. Kako klinac htedoh tog Matu u Australiji i Jelića u Nemačkoj.

To na Avali, soliteri na ulazu u Beograd, takozvana "Kapija Beograda" je isto masonski, kao spomenik na Kalemegdanu "Pobednik", tako da je Beograd obeležen od masona.

Inače, na našoj političkoj sceni sada su masoni na vlasti, a vatikanski jezuiti su trenutno pali sa vlasti. Mi Srbi se pitamo ko pijan sa gaćama! Jedino srpsko, radikali i dveri, ne uđoše u parlament. Slučajno? Srpska misao, reč, delo je zabranjeno u Srbiji!
Idi na stranu - |listaj dalje|