fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

seselj - 72844 - 16.08.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (0)

O Šešeljevcima


Vuk je izdajnik, to je van svake priče!

Sve ovo o čemu ovde komentarišemo je vrlo diskutabilno i mnogo toga niti je sve belo niti je crno.

U Zapadnoj Slavoniji sam neko vreme bio u ekipi kapetana Kule, I on je bio neki šešeljevac, ali borci kremen kamen, svi obrijani, većinom Novosađani. Sa njima sam doživeo i najlepšu borbu u Kamenskom, nas 40 njih 400. Nedavno mi priznao jedan ujka, u priči na jednom forumu, a koji mi beše direktno suprotstavljen, da nikada nije doživeo takvu bitku.

A pre toga na pauzi u Voćinu od sat vremena, stojim na sred puta okrenut ka Zvečevu, automat mi spusten niz ruku, besan sam zbog povlačenja bez borbe, tako zamišljen neko vreme. Čujem neku galamu i okrećem se neki baba i deda, deda posrnuo a tri magarca ga guraju i psuju, dva maskirana i jedan samo zarasli. Opovah im sve čega se setih. Digoše puške meni na grudi, opsovaše mi majku ustašku, uz povik "ti ih štitiš" sad ćutim, nemam vremena da trgnem pusku, ali sreća neki drugari videli pa trče sa stepeništa neke kuće pa njima cevi u potiljak. Kažu nećemo braćo između sebe! Nabodoh jednog, razvadiše nas i uskoro odosmo svojim putem. Pričali su ekavicom, a kasnije sam neke prepoznao u Beogradu, ne ove puškare, ali ekipa je ekipa.

Dobar deo te ekipe je izgledao poput pokupljenih alkosa ispred Dragstora. Naravno, čast izuzecima.

U 2007. godini Šešelj pljuje u nekoj knjizi po nekim momcima iz Mostara, osnivačima Čičoline, jedinice kojoj sam i ja pripadao. E, ta jedinica je bila časna i poštena, i u njeno ime ću bre i sada odmah da ginem. Pljuvao je "Bele orlove", Arkanovce, a i među njima znam dosta dobrih ljudi. Nije u pravu pa da je triput vojvoda!
Idi na stranu - |listaj dalje|