fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 72802 - 16.08.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (2)

RE: Kako sam pucao iz Sarajeva


Neću stari pogledati taj snimak "Kako sam pucao na Sarajevo"! Neću zbig tiga što je Sarajevo bilo najveći logor za Srbe u prošlom ratu. Kada je nekom muslimanu ćeif, on upadne u srpski stan pa siluje kolje ili prebija. I nikm ništa! Neću zbog jame Kazani. Neću zbog 8500 pobijenih Srba u Sarajevu, o kojima se ćuti i zbog njih se niko ne procesuira dok se Srbima sude za svaki šamar. Za žive koji se vode zaklani, pa na sudu i svedoče u sudnici da ih čovek nije zaklao, a sudija "bež hajvane, vidim ja dobro da si zaklan..."

Vogošćanin ti dade odgovor... "ne bi' ja tu ništa dir'o.. .. "

Sećam se na radiju BiH 1994. godine nisi nista srpsko mogao čuti! Ništa, sem onog panonskog govnara. Naravno pesma je "krivi smo mi putuj Evropo". Kao autor je dobar ali kao čovek ni do podne. Interplanetarna slina.. .. .. Blizo stari, jel mi želiš poručiti "krivi smo mi"?

Znaš li da je BiH ozna i DB od 1956, pritiscima i progonima, fingiranim optužbama proterala 350 000 hiljada Srba u Srbiju? Lažem li blizo stari? Dolaskom na vlast Slobodana Miloševića, tome se stalo na put.

"Vogošćanska grupa" sećas li se progona tih ljudi? Fingiranih optužnica za neprijateljsku delatnost? Ima Nolo tefterče, i nešto će i pustiti na ovaj sajt istine, jer ovde dolazimo na izvor i mi Srbi i muslimani, kao na izvor jer svuda je medijska blokada. Svuda mutna voda!
Idi na stranu - |listaj dalje|