fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

montevideo - 72800 - 15.08.2012 : Ratko Obrenovic Detroit,USA - best (2)

Bora Stjepanović


O Bori Stjepanoviću sam do sada imao neutralno mišljenje. Onako sićušan i zbunjen, veoma dobro glumi uloge slabašnih ljudi koji se veoma loše snalaze u društvu. U njegovim ulogama uglavnom susrećem osobe lošeg karaktera, koje sa puno muke ostvaruju najobičnije životne ciljeve.

Izgleda da Stjepanović uopšte i nije glumac! On u svojim filmovima samo igra sebe, onakvog kakav on i jeste svom stvarnom životu. Jer, kako objasniti činjenicu da je u jednom-jedinom članku uspio da ispljuje i Srbe sa Pala i muslimane iz Sarajeva. Malo je ljigavo da čovjek o sebi sam kaže da je kao glumac "dvije stepenice iznad svih"!

Ova flaša od čovjeka isto misli i o Beograđanima! Ni tamo mu niko ne valja, od političara pa do običnih ljudi. Naravno, izuzetak čini njegov tast kod koga bi otišao čak i da ovaj živi u Prištini.

Za ovog kvazi-glumca čak ni Kusturica ne valja! Možda je to zbog toga što je Kusta bar dvije stepenice iznad njega. I kao čovjek i kao umjetnik!

Što se ovog jadnika tiče, želja mi je da se njegovo ime nikada ne pomene na ovoj stranici. A što se njegovih filmova tiče, vjerovatno ću da ih u budućnosti izbjegavam.
Idi na stranu - |listaj dalje|