fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 72788 - 15.08.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (1)

O vojvodama i knezovima


Nije mi poznat lik i delo Vojvode Joje, a "potamo se jado" je crnogorska uzrečica a njome komentarišem da je ratne veterane bolje zaobići nego začikavati. Jer čikalo mora da zna da može "ostati na mestu" ne čačka se kratak fitilj...

Što se tiče "vojvoda i knezova", nisam u grupi njihovih poklonika. A Vojvode rukopoložene od Vojislava Šešelja, trebalo bi da znaju da nije bio validan za to, da ga je Momčilo Đujić ražalovao i optužio za izdaju, tu nema sumnje lično sam odavno gledao VHS snimak Đujićevog obraćanja i obrazloženja javnosti. Inače sam unuk Ravnogorca, i drugog dede nemačkog zarobljenika i kraćeg robijaša komunizma...

Ali kao dobrovoljca u Zapadnoj Slavoniji za dlaku me ne ubiše Šešeljevci u Voćinu! Za sat vremena boravka u njihovoj blizini jedna tuča, i pijani umalo da me upucaju.

U Istočnoj Bosni gadan belaj napraviše, a opet kažu da nisu oni nego je "Arkan", u istočnoj slavoniji nisu oni nego su "Beli orlovi", u Nevesinju opet nisu oni nego su optužili najbolju i najčasniju jedinicu Ćićolinu kojoj sam kasnije i ja pripadao i uvek ću biti ponosan na te časne ljude i časnog i poštenog Milenka Savića - Čovu!

Lažljivci nek znaju da ćemo svi na istinu, bez izuzetka. Da ne beše RATKA MLADIĆA, lokalne vojvode i knezovi bi ugrozili opstanak Republike Srpske!
Idi na stranu - |listaj dalje|