fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 7262 - 31.03.2006 : - best (0)

Pozdrav iz zavičaja


Pozdrav svima širom svijeta. Ja vam prosto zavidim!

  1. Vi se nemate čime opterećivati. Idete negdje na posao, sve vam potaman, nemate finasiskih problema, ne razmišljate o politici, ljetujete po Kubi ili gdje hoćete, zimujete u Kalgariju ili slično...
  2. Ne mogu da vjerujem da možete da živite bez naših svakodnevnih "čari". Prosto me čudi kako ste se navikli na to da nemate nikakvih problema, sem dileme oko ljetovanja, zimovanja, garderobe...
  3. Zamislite: imate satelitsku televiziju. Slusate BK televiziju, Pink, RTS, BN, RTCG, RTRS, HTV, B92...
  4. Na CNN-u vam proizvede ono što žele. Usmjere vas, npr. na nas. Srbi su loši momci, i tu je savršeno oslikana slika Balkana. Kristina pokupi lovorike i ide dalje proizvoditi vijesti širom Svijeta, onako kako to projektuje. Pitanje je samo ko proizvodi takve lazi (nije SAD predsjednik).
  5. Čak šta više, ne želim da u ulazim u tu polemiku, rizično je.
  6. Čudna stvar, toliko silovanih muslimanki, medju njima i Kristina, intervjuiše ih. Bože kako to nju niko ne silova, ili je ono crno-rodjeno dijete možda njeno?
  7. Idemo dalje, sa Kristinom i sličnim njoj. Logori. Jedinstvena prilika je iskorištena. Dovedu vas, što do tada niste mogli vidjeti, u Sabirni centar. Tamo neka mala površina, ogradjena žicom... Prosto ko pasulj! Evo slike, koncentracioni logor. A i sada se tuže, tamo neka mala TV kuća, sa "silnima" oko istine, što se vidjelo i u Hagu, sila Boga ne moli!
  8. Potom slijedi to što nas snadje, pokusni kunići, ili bolje reći zečevi. Nakupilo se mnogo zaliha, gde da ih baciš? To treba plasirati, prodati robu, pa uzeti lovu. A da nakupilo se mnogo i "TOMAHAVK" rakete sve to trba naplatiti od "budala" ili onih koji slično misle.
  9. Da znaju Ameri šta im mislim, ne bi me nikada primili, ali sva sreća neću ih ni moliti. Nije Florida ljepša od Grčke, ili čak šta više Turske, CG Primorja, ma i ovi Kroati će ohladiti.
Idi na stranu - |listaj dalje|