fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas - 72046 - 28.07.2012 : Predrag-Bata Vasović Beograd - best (0)

Tražim drugare


Kao radnik na železnici bivše nam države Jugoslavije, vodio sam brigadu železničara Jugoslavije na radnu akciju Beograd-Bar 1976. godine. Brigada je bila odlična i udarnička. Druženje je bilo za pamćenje!

Dva drugara koja su mi ostala u najlepšem sećanju, i sa kojima sam se najviše družio, su bili Rade Čelik iz Ilijaša (mislim da je bio manevrista tamo, ali nisam siguran) i Manja iz Podlugova (mislim da je on radio na železničkoj stanici u Podlugovima).

I Rade i Manja su dolazili kod mene kući na Novi Beograd. U nekom periodu smo se kontaktirali telefonima, ali se taj kontakt proredio a kasnije i potpuno izgubio.

Nakon toga se desilo to što nas je razdvojilo od mnogo čega lepog i dragog. Voleo bi da znam šta se desilo a nijma, i kakva ih je sudbina zadesila. Ako iko može da mi da neki kontakt, ili bilo kakvu priču, bio bih mu veoma zahvalan a naročito ako bih sa njima stupio u kontakt. Hvala svima i puno pozdrava. Bata!

Bato,

za početak jedna tužna vijest! Tvoj drugar Rade Čelik, od oca Luke, rođen 21.09.1953. godine u mjestu Luka kod Ilijaša, poginuo je 25.09.1992. godine u mjestu Vina, Vlaškovo. U ovom trenutku nemam njegovu sliku pa ti je ne mogu poslati.

Za Manju iz Podlugova ne znam ništa dok mi neko ne napiše njegovo puno ime i prezime.
Idi na stranu - |listaj dalje|