fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

republika_srpska - 71638 - 14.07.2012 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Srpski heroji


na veliku žalost, upravo je tako kako kažeš! Dok muslimani svoje heroje uveličavaju do te mjere da su oni danas prikazani da su veći nego što je bio i jedan srpski junak u našoj dugogodišnjoj istoriji.

Osim pritiska svjetskih moćnika, tome je uveliko doprinjela i naša današnja vlast, jer im nije u intersu da imaju toliko heroja, poput mnogih koji se danas pominju na ovom forumu.

U isto vrijeme, muslimani svakodnevno daju imena trgovima, važnijim objektima, ulicama... po svojim džihad ratnicima.

Na našoj strani, svi oni koji su preživjeli rat a vlast se bojala da će morati da im oda priznanje i odgovarajuće fukcije za ratne zasluge, nekim čudom su ginuli u gradskim obračunima. Za mrtve ih nije ni briga niti se Boga boja da će ih kazniti za to!

Vjerovatno ti je poznato da je Visoki predstavnik za BiH ukinuo emisiju "Na današnji dan", koja se redovno emitovala u Republici Srpskoj, a u kojoj su se pominjali ratni događaji. Naime, on je smatrao da je to srpska propaganda. Međutim, istu tu stvar nije zabranio u FBiH, pa naši ratni protivnici i dalje obilježavaju sve svoje uspjehe i neuspjehe i koriste ih u političke svrhe protiv srpskog naroda.

U bosanskim školama je i dalje cenzura na istoriju i dok god je Republika Srpska okupirana od strane EU i Amerike, moraće se učiti istorija koju nam oni nameću. Pravićemo groblja na teritoriju Republike Srpske i govoriti da su to groblja šehita tj. "neznanih junaka" a ustvari to su ubijeni Srbi koji se vode kao nestali u Sarajevkom genocidu i na taj način ih sklanjaju da se ne pronađu njihova tijela.

Nijemcima je danas jako bitno da se sa njih skine ljaga za genocid koji su počinili u dva svjetska rata, pa im je sada idealna prilika da proglase Srbe za genocidan narod i tako neko drugi bude obilježen kao krivac svih dosadašnjih ratova. U svemu tome im pomažu naši nekadašnji saveznici, zbog čijih interesa je srpski narod ratovao i stradao u svim dosadašnjim ratovima.
Idi na stranu - |listaj dalje|