fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pescano_selo - 7124 - 29.03.2006 : Devojcica Florida - best (0)

Za muškarce


Zasto ona nece sexs


Ako vasu partnerku cesto'boli glava', lako zaspi ili ne propusta nijednu nocnu TV seriju, pa nikako nestize da nade vreme za sexs, probajte prvo sa introspekcijom. Mozda je ona ljuta. Vecina zena nemoze da ima intimne odnose sa covekom na koga je ljuta. Da zlo bude vece, mnoge cuvaju u sebi nezadovoljstvo, umesto da vam u lice kazu sta nevalja.
Nemojte zaboraviti da postoje zene koje jednostavno nevole sexs. One ga samo koriste kao oruzje da bi dobile ono sto zele. Proverite da li je slucaj to sa vasom partnerkom.
Postoji mogucnost da joj nije do sexsa jersmatra da nije dovoljno privlacna. Mozda je nabacila koji kilogram vise, ali joj vi pomozite da posveti vise vremena sebi i svom izgledu.
Ukoliko ona izbegava sexs zato sto joj je dosadno, tada sigurno je vreme za promene, vodite ljubav na nekom drugom mestu.
Probajte sa afrodizijacima, bolje receno kupite joj neki sexsi naprimer donji ves.
Sta ako joj jednostavno niste vise privlacni? Mozda vam se cini dalekom u poslednje vreme? Primecujete da je lako iznervirate, da ona samo odlazi na neka nova mesta ili joj se javljaju neka nova interesovanja, u koja vi niste ukljuceni.
Moguce je da se pojavila neka nova osoba u njenom zivotu.
Idi na stranu - |listaj dalje|