fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_rat - 71238 - 01.07.2012 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Za Maks Lazarevića


Maks,

ti si vjerovatno Natašin brat! Natašu sam veoma cijenio i poštovao. Bila je to divna djevojka! Uzor Vogošće!

Pošto ja najviše pišem o Vogošći u mojim tekstovima se spominju neka imena ljudi za koje se ti intersuješ.

Nisam razumio tvoje pitanje "šta je sa Makom"? Zapravo, nisam razumio na koga misliš? Ako misliš na Makić Duška i lokal "Orion" onda da ti kažem da je vlasnik lokala bio Momo Radovanović a Duško je bio njegov zet i radio je u "Orionu". Duško živi sa svojom porodicom u Južnoj Africi.

Na kojeg Hetu misliš? Bio je Heto iz Semizovca, što je prodavao motorne pile. Iako je musliman, on je uz pomoć srpskih vlasti u toku rata otišao u Suboticu i tamo nastavio sa poslom koji je radio u Semizovcu. Čujem da je Hetin sin Jasmin preuzeo radnju na sebe i da mu taj posao i dalje dobro ide.

Bio je Zoran Bogojević-Heto, veliki navijać Crvene Zvezde, sin jedinac, koji je poginuo na Žuči od muslimanskog snajpera krajem maja ili početkom juna '92. godine.

Predrag Polovina - Miki je poginuo 20. septembra '89. godine u vogošćanskoj pivnici. Ubio ga je Uglješa Aranitović-Ugo u pokušaju da svome tadašnjem zetu Gagi, učini uslugu i ubije pokojnog Boru Radića. Miki je bio vrlo hrabar momak, mrzio je potezanje oružja u svađama i to ga je koštalo života.

Čuo sam da Gaga trenutno živi negdje u Novom Sadu.

Feđa je jedan ljigavac i dvoličnjak! U toku rata uz moju i Tešinu pomoć izašao iz Vogošće, otišao u Njemačku i nakon rata se vratio u Vogošću. Nas dvojica smo prije rata bili veliki prijatelji. Nakon rata on mi se nije nikada javio iako sam na više načina pokušavao da stupimo u kontakt. Čujem da mu je žena jedna od vodećih muslimanskih ekstrema i srbomrzaca u Vogošći. To me ne iznenađuje jer je i u komunizmu moglo da se osjeti njena velika mržnja prema Srbima.

Pročitaj moje tekstove i o mnogima za koje se raspituješ možeš pronaći detaljnije opise o njima.

Ima tekst i o Mikiju Polovini!
Idi na stranu - |listaj dalje|