fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pescano_selo - 7042 - 28.03.2006 : Devojcica Florida - best (0)

Sminka za plavuse


Zenski kutak Za svaki tip zene postoji poseban i najbolji nacin sminkanja. Ako ste plavusa, onda i za vas vaze posebna pravila kada je izbor boja i njihovo nanosenje u pitanju.

Evo par saveta!

Oci - Za plavuse je sminka na oci jako vazna i moze da napravi veliku razliku u izgledu. Ako hocete da izgledate lepo, ali ne i napadno, izaberite svetlu olovku braon ili 'bronza boje'. Zahvaljujuci tome imacete lepu definiciju oka, bez ostrih uglova. Nanesite olovku iznad gornjih i iznad donjih trepavica, ali ako zelite da budete maksimalno u trendu, najnoviji hit jeste da posle ovakve sminke uzmete aplikator sa sunderom i razmazete liniju (pri ovome nemorate suvise da budete precizni).

Vreme je za senku.
Upotrebite onu neutralnih toplih boja kao sto su one boja peska ili zlatno bez. Koristite braon maskaru, a ako imate tamno plave oci, onda upotrebite maskaru mornarsko plave boje, ali samo na gornjim trepavicama

Usne -Iako neutralne boje imaju svog sarma, moze se desiti da se jednostavno 'izgube na vasem licu'. Da bi ste usnama dali definiciju kada stavljate karmin u takvoj bojinajpre nanesite na usne olovku koja je tek nesto tamnija od boje karmina.
Idi na stranu - |listaj dalje|