fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pescano_selo - 7040 - 28.03.2006 : Devojcica Florida - best (0)

Zenski kutak


Lepe noge
Zbog toplog vremena, noge su leti u prvom planu, bilo da je rec o plazi, kaficuili vreloj gratskoj ulici. Upravo iz tog razloga, zene im posvecuju posebnu paznju tokom vrelih meseci. Nevolja je sto tople noci donose i komarce, koi donose crvene tragove na kozi, zatim sitne bubuljice na poparenoj kozi i ostale male nezgode znane samo nama zenama. Da i negovorim o problemu depilacije, jer one koje posecuju kozmeticara jednom mesecno nikako nemogu odoleti tome da se nekako na drugi nacin, najcesce neprikladan, otarase tek izraslih dlacica.
**Naj efikasnije srestvo da se zamaskiraju naprsli kapilari, sitno crvenilo ili strije jesu losioni za samopotamljivanje. Sada je idealno vreme za njih, jer tamna koza nece izgledati neobicno tokom letnjih meseci. Danas postoe i vodootporni losioni, tako da esteskog problema s venama nema vise nema ni na plazi.
Radite povremeno i vezbe za noge-tako cete ih ocvrsnuti, ali ucinite da izgledaju duze i tanje.
Ako ne radite u veoma konzervativnoj kancelariskoj atmosveri, dopusteno vam je da povremeno zaboravite najlonke kada se ujutro spremate na posao. Tamne noge mogu izgledati podjednako profesijonalnoi ispod nekonvvvvvvvencionalne poslovne suknje
Uvek koristite losion koji kozi daje preko potrebnu vlaznost. Teski losioni mogu samo zapusiti pore i spreciti kozu da dise. Najbolji su oni u obliku spreja na bazi ulja.
Stikle daju visoku eleganciju silueti noge. Nemojte odmahivati glavom, cak i stikle od nekoliko cm pruzaju takav efekt.
Suknja koja ce uciniti da vase noge izgledaju tanje i oblije jeste ona koja se blago siri od butina
Ukoliko ste pripadnica malo mlade generacije, uvece mozeti naneti na noge losion sa sljokicama. Ako nemate takav losion, pomesajte zlatni puder sa svoim standardnim losionom.
Idi na stranu - |listaj dalje|