fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poginuli - 70282 - 12.06.2012 : Saša Govedarica Sarajevo - best (1)

Ljuban (Nikola) Govedarica


Poštovani,

Ljuban Govedarica je bio moj otac i bio je veoma pošten i dobar čovjek. Pripadao je takozvanoj srednjoj klasi koja je nekada postojala na ovim prostorima. Nikada nije nikoga namjerno uvrijedio i ljudi su ga cijenili za vrijeme njegovog života. Kao mlad nije služio vojsku jer se bio razbolio. Međutim, kad je izbio rat na ovim prostorima priključio se Vojsci Republike Srpske i zahvaljujući njemu i ostalim saborcima stvorena je Republika Srpska u kojoj u slobodi za koju su se oni izborili živi malo više od 1 250 000 ljudi. Za Republiku Srpsku je dao ono najvrijednije što je imao, a to je svoj život.

Jako sam ponosan što sam njegov sin i na nama svima je sada da sačuvamo svoju Republiku kao što je čuvamo evo već 20 godina, a na svaku vlast koja vodi državu i ovaj narod apelujem da posebnu pažnju obrate na porodice poginulih boraca, pogotovu na njihovu djecu prilikom zapošljavanja i rješavanja stambenih i ostalih pitanja.

Želim samo da se zahvalim administratoru na kreiranju ove stranice, tako da sada možemo da pronađemo svoje poginule prijatelje i članove porodica, ma gdje se nalazili u svijetu.

Srdačan pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|