fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas - 69932 - 30.05.2012 : Oko - best (5)

Re: Crna Rijeka


Kažeš da vi u Crnoj Rijeci niste imali oružja i da je ona pala bez ispaljenog metka, pa te zbog toga pitam od čega poginuše naši momci kod džamije, u centru sela, na gredi, kod stolareve kuce, a da ne spominjem da je na svakom koraku bila poneka protivtenkovska mina i paštete od kojih mnogi poginuše i par njih odstade i bez noge.

Livade iznad Crne Rijeke prema Gredi su bile sve minirane, što nam uopšte nije bilo jasno jer ste njima sebi presjekli odstupnicu. Veoma malo je falilo da i mi upadnemo u to minsko polje, da ta livada nije Mići Vlahoviću bila sumljiva pa je bacio crnu bombu i umjesto jedne odjeknulo je više eksplozija.

U ratu ljudi ginu i to je normalno, ali je smješno da tvrdiš da ste bili nenaoružani a znas dobro i na koji način ste to oružje dobili. Sada mi je žao što sam Korpusnoj policiji predao svesku u kojoj je pisalo koliko ste čega i od koga nabavili.

Lično mislim da ti nisi bio djete u to vrijeme jer pitas za nešto što djete nije moglo da vidi, osim ako se i ti nisi nalazio u onoj uvali ispred sela.
Idi na stranu - |listaj dalje|