fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

losi_srbi - 69648 - 21.05.2012 : F-16 Brioni Vogošća - best (2)

Prelivode


Pa upravo sam te pitao za njih dvojicu, jer mi je totalno nelogično da čovjek, virtuoz na harmonici, muzičar profesionalac, koji je prije 30 godina svirao na albumu "Rokeri s Moravu", odjednom dođe u Sarajevo i uzme pušku pa ode ni manje ni više, nego na krvavu Žuč da se bori na strani muslimanske vojske protiv Srba. Svaki čovjek koji ima imalo mozga, shvata da je u pitanju neobičan slučaj i da tu nešto nije u redu.

Prava istina je to da je dotični muzičar došao u Sarajevo na tezgu i u međuvremenu propio ili prokockao pare koje je zaradio, pa nije imao za kartu za povratak u Beograd. A pošto je u međuvremenu počeo rat, nije mu preostajalo ništa drugo, nego da se priključi nekoj od jedinica u Armiji BiH, jer je vjerovatno očekivao da rat neće dugo trajati. Kad je vidio da je đavo odnijeo šalu, zbrisao je iz "voljenog" Sarajeva, pa se u Beogradu pravdao da su ga prisilno mobilisali i da su mu prijetili smrću, tako da je morao da uzme pušku i da se bori protiv svog naroda.

Dakle prevario je prvo sebe, pa onda cijeli svoj narod, pa onda vas, pa onda opet nas... i tako u nedogled.

Čisto sumnjam da takav čovjek nekome poštenom može biti kao brat.

Što se Radeta Zoranovića tiče, nisi mi odgovorio na pitanje. Zašto je Srbin Rade Zoranović, čiji su Pofalići izgorjeli u maju 92. u decembru iste godine u napadu na svoje komšije iz Pofalića, koji su se povukli na Žuč, uzvikivao "tekbir" i šta znači uopšte ta riječ? I opet toliko nelogičnosti: Srbin Rade , samozvani veliki Srbin (sa dna kace) ratuje protiv običnih Srba (i velikih i malih) i pri tom uzvikuje riječi "tekbir" i "alah uekber".

Pa moraš mi priznati Max da je to van pameti! Ja sam realan i samo sam za suvu istinu i normalne odbnose. Ti si u jednom svom postu opisao kako si na Orliću bacao bombe i ubio mog druga Acu Aćimovića i ja te nisam osudio za to. Ti si bio borac na jednoj strani, a on na drugoj. Bio je rat. U suprotnom, ubio bi on tebe. Ali u ovim slučajevima kada neko iz ličnih interesa ratuje protiv svog naroda, odnosno protiv samog sebe, to mi nikako ne može biti jasno.

Što kaže Šomi Lutalica, pošteniji su mi svi muslimani u rovovima na Žuči i ne samo na Žuči, nego i u cijeloj Bosni, nego ovi pobrojani "takozvani Srbi", koji su danas izdali nas, a sutra će zbog nekih sopstvenih interesa izdati i vas. U našem narodu postoji lijep izraz za takve ljude - prelivoda.
Idi na stranu - |listaj dalje|