fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 69640 - 21.05.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (1)

Za Maxa


E, vala svaka ti je na mestu! Nažalost, mi pripadnici običnog naroda, malo ćemo šta moći, jer se pitamo ko pijan sa gaćama!

Ne znamo se, ali ja da je nesto stani pani iako te ne znam, na venu bih iscedio litar za tebe... Lično mi je krivo što se tukosmo, al jbg, ja dobro znam da Turke oterasmo mnogo ranije, a ovo je bio bratoubilački rat. Ja znam da će ovaj sajt pomoći i srpskoj i muslimanskoj deci, biće ovo najbolja čitanka i upozorenje budućim naraštajima... budi siguran u to.. i tvoj doprinos tome nije mali... šta smo se tukli, tukli smo se... Sada ste vi na svom, a mi na svom i mirna Bosna. Naš je račun čist... Nažalost nas Srbe ceka kad-tad, namirenje računa sa Hrvatima i saldo sa Albancima... Bosna je zatvorena knjiga, na ovom sajtu svaka će se usijana glava oladiti i po koju suzu pustiti.

Pozdrav Maxe tebi i svim ljudima koji svraćaju na ovaj sajt, a posebno onima koji su ceo rat krvavili gaće, bez obzira na kojoj su strani bili.. Ja sam prošao 1/5 vaših muka, a probio sam na masu...
Idi na stranu - |listaj dalje|