fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

raspad_juge - 69592 - 20.05.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (0)

Granica Istoka i Zapada


Prvo da zahvalim čoveku za informacije o Sirku Enesu. Čuo sam da je dobro i jako mi je drago zbog toga!

Gorane, brate, i mene je u više navrata jež zezao, jbg gradsko dete.. .
Noć, a ja na straži... Šuška nešto kao da se čovek privlači.. Hajde što šuška, nego i kunja, a dah mu k'o ljudski... Neću da pucam! Provaljujem da li je sam. Ako razbudim moje a ne bude Turčin bilo bi šege, bolje mi ginuti. Krenem i ja da se šunjam sa nožem u ruci, planirajući da skočim na njega. E, tek bi to bila šega! Od celog Goražda deset godina bih bio glavna tema. I tako, ja ti tom prilikom zarobih - ježa.

Neverovatno, zaista neverovatno kako jež ume da izludi čoveka!

Amire ne zameri, ali jednostavno shvati da Srbima nije bilo do rata. I to jedino Srbima! Nije im bilo do rata ni 1941. godine kada ste ih klali kao stoku na kućnom pragu.

Seti se samo šta je jadnom narodu po srpskim selima radio Naser Orić...

Mnogi koljači iz 1941. godine su bili slobodni i zaštićeni od Tita, a Srbi su se sa njima sretali po ulicama. Neki su im čak i pretili.

Nekažnjen zločin se uvek ponavlja! Uvek! A nekažnjen zločin ište i osvetu... Samo kažnjen zločin donekle leči! Zato je bitno da stoka, naša i stoka vaša bude kažnjena. Svako ko je bio silan na nemoćnom treba se kazniti.

Do polovine 20. veka Srbin je bio visoko-moralan vojnik, vernik, čovek... Sa komunizmom je to sve propalo, on je postao nešto između.

Jugoslavije je bila peti izvoznik naoružanja u Svetu, ali i prva država gde je politički vrh države švercovao drogu punih 50 godina sa Sirijom u tandemu... Josip Manolić i firme Astra su bile vrh tog brega!

Međutim, mi smo ti oduvek bili bure baruta; lako nas je zakrviti, rasitniti i napraviti par banana država, a potom i osiromašiti dok juriš da preživiš oni te prče kako hoće.

Komunizam je pokazao da možemo zajedno, Srbin i musliman su se golim rukama hvatali za nemačke garonje. U partizanima su ginuli zajedno, i čitav taj pokret su izgurali zajedno. Od Hrvata i Slovenaca i ostalih nije bilo leba!

Sadili ste tikve sa Englezima i doživeste on što ste doživeli!

Rat je izazvan od strane zapada. Utuvi to! Oni su nam pustili krv. Zapad je čuvao svoje Hrvate, a nas gurnuo da jedni drugima oči vadimo, i da se što više proredimo! Oni su hteli da vas nema, a nas u pašaluk. To bi ujedno značili i Hrvati na Drinu da čuvaju granicu Rimskog carstva. Jer, po njima na Drini prestaje Istok i počinje Zapad.
Idi na stranu - |listaj dalje|