fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 69568 - 20.05.2012 : 0069 Basra - best (0)

RE: Ko stoji na čelu Bosne


Postovani Mrakovica,

hvala za ovaj tekst koji će mlađim generacijama još više otvoriti oči o parodiji od države koja se zove Bosna, a nama koji već imamo jasnu sliku, samo potvrditi ubjeđenje da je vrijeme da se ova tragikomedija okonča na dobrobit Srpskog naroda koji žive na ovim prostorima.

Ovakva izjava je još jedna u nizu potvrda bahatosti muslimanskog političkog miljea koji se, sa svojih mindera, oglašavaju preko ovakvih političkih karikatura tipa Alijinog malog, Lagumdžije i njima sličnih.

Njihov politički kurs već dugo vremena zavisi od četvorice milijardera koji dobiju epileptične napade kad im se spomene bilo šta Srpsko. A to su:

Edin Arslanagić-BOSNALIJEK
Fahrudin Radončić-DNEVNI AVAZ
Nihad Imamović- ASA PREVENT group
Hilmo Selimović-MIMS group


Ti ljudi su se godinama bogatili na račun običnog naroda, stvorili imperije i, ono najbitnije, napravili jaku zaleđinu, uz pomoć međunarodnih mešetara koji se u Bosni predstavljaju kao neke važne diplomate visokog ranga tipa Pedi Ešdaun, Svarcsiling i ostali.

Primjera radi, 2006. godine Ešdaun je "kupio" vilu na Jablaničkom jezeru. Istina je da je ta vila njemu poklonjena od strane gore navedenih a on je, na kraju mandata, prodao tim istim ljudima za milion KM?

Isto tako se pouzdano zna da su recimo Gregorijan i Farand otišli iz BiH bogatiji za nekoliko miliona dolara, ali ne od plate.

Takođe, imaju ogromnog uticaja na strance koji vršljaju po Sudu BiH a samim tim utiču i na kompletno sudstvo u BiH.

Nažalost kroz taj uticaj u sudstvu pokušavaju da kroje sudbinu Republike Srpske, kroz lažne optužnice i isforsirane presude kojima kreiraju lažnu sliku o stvarnom karakteru rata i istovremeno svoje zločince spašavaju od ovozemaljske pravde.

Znam isto tako da ovim tekstom ni ja ne govorim ništa novo ali ponavljaću dok sam živ da ovakva Bosna nije moja Bosna!

Pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|