fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 69558 - 19.05.2012 : Mrakovica Kozara Kozara - best (1)

Ko stoji na čelu Bosne?


Poštovani gospodine Željko,

Brvo za odgovor! U potpunosti podržavam Tvoj komentar izvjesnom Zametici. Međutim, šaljem ti i jedan članak iz sarajevskog "Avaza" pa neka učesnici ovog foruma vide, pročitaju i daju ocjenu o čovjeku koji eto stoji na čelu jadnog bošnjačkog narda i još jadnije "države" tj. Federacije BiH, države Bošnjaka, koji pod prisilom moraju da govore i pišu da imaju državu Bosnu. I sam članak nije baš najbolje uređen, ali će nadam se, posjetioci ovog foruma razumjeti. Ja ga nisam pisao. Pozdrav,
Mrakovica

Kakvu je poruku želio poslati član Predsjedništva BiH:
Izetbegović tvrdi da se svi rađamo bogati! Svaki mali Bosanac i Hercegovac, kada se rodi, naslijedi stotine tona uglja.. . ?!

Autor A. Du., Objavljeno 19. 05. 2012. godine

Izetbegović: Je li krenuo od svog primjera: svaki mali Bosanac i Hercegovac, kada se rodi, naslijedi stotine tona uglja, stotine hiljada kubika vode, stotine kubnih metara drveta. Svaki mali Bosanac i Hercegovac se rodi bogat!

Ovo je protekle sedmice na "Sarajevo biznis forumu" u obraćanju novinarima izjavio ili, bolje reći, izvalio Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsjedništva BiH.

Aktuelni bošnjački član Predsjedništva BiH, govoreći o mogućnostima bogaćenja, valjda je krenuo od sebe, pa je tako svim Bosancima i Hercegovcima želio poručiti kako se ne vrijedi truditi da bi se zaradilo?!
Idi na stranu - |listaj dalje|